Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Επιστολή ΝΟΠ σε Γερουλάνο για το "Πεπανός"

Επιστολή ΝΟΠ σε Γερουλάνο για το "Π...

Ζητούν την μεσολάβηση του

Η υπόθεση του «Αντώνης Πεπανός» και των σωματείων της Πάτρας που επηρεάζονται από την όλη κατάσταση δε λέει να σταματήσει. Έτσι, ο ΝΟΠ απέστειλε τη Δευτέρα επιστολή στον Υπουργό Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο, ζητώντας του να μεσολαβήσει, ώστε να σταματήσει η συγκεκριμένη αντιμετώπιση από τον πρόεδρο του κολυμβητηρίου.

Αναλυτικά, η επιστολή:

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών εκφράζει, εκ νέου, την έντονη δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση που τυγχάνει από τη διοίκηση του Εθνικού Κολυμβητηρίου Πατρών "Ολυμπιονίκης Αντώνιος Πεπανός" και, ειδικά, από τον πρόεδρο του συγκροτήματος, Γεώργιο Τελώνη.

Σε μια εποχή δύσκολη για τη χώρα μας, θεωρούμε αδιανόητο να ευρίσκονται σε δημόσιες θέσεις άνθρωποι με παρωχημένη νοοτροπία και αποδεδειγμένη, δυστυχώς, διάθεση, να παρεμποδίζουν αντί να ενθαρρύνουν την παραγωγική λειτουργία του ιστορικού - ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου μας, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τον πατραϊκό και τον ελληνικό αθλητισμό εν γένει.

Συγκεκριμένα ο κ. Τελώνης σε αναμονή της έγκρισης προϋπολογισμού λειτουργίας του Εθνικού Κολυμβητηρίου Πατρών την Πέμπτη 15/3/2012 απέστειλε στα ναυταθλητικά σωματεία της Πάτρας επιστολή, στην οποία τα ενημερώνει ότι έχουν τη δυνατότητα να αναλάβουν εξ ιδίων την δαπάνη θέρμανσης του νερού, υπογράφοντας ιδιωτικό συμφωνητικό με τους όρους που θέτει η διοίκηση του Εθνικού Κολυμβητηρίου Πατρών.

Το σωματείο μας ζήτησε εγγράφως και άμεσα διευκρινήσεις και βέβαια να λάβει γνώση του προτεινόμενου συμφωνητικού. Την αμέσως επόμενη ημέρα, δηλαδή την Παρασκευή 16/3/2012, διαπιστώσαμε έκπληκτοι, μέσω του Τύπου, ότι η αποκλειστική χρήση της κεντρικής δεξαμενής εκχωρήθηκε σε άλλο ναυταθλητικό σωματείο της Πάτρας. Ακολούθησε νέα προφορική και έγγραφη επικοινωνία με τον κ. Τελώνη, αλλά, έως σήμερα, συμφωνητικό δεν έχει παραληφθεί από το σωματείο μας.

Τα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Εθνικού Κολυμβητηρίου Πατρών έχουν αρχίσει, όπως γνωρίζετε, από καιρό, καθώς τόσο η θερμοκρασία του νερού ήταν σε απαράδεκτα χαμηλά επίπεδα (22-24 βαθμούς) και το ωράριο λειτουργίας του συγκροτήματος ήταν αδικαιολόγητα περιορισμένο έως τις 21.00, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αναπτύξουμε το αθλητικό μας πρόγραμμα.

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών, στη διάρκεια των 83 χρόνων από την ίδρυσή του, προσφέρει αδιαλείπτως στον ελληνικό Αθλητισμό, γι' αυτό και δικαιωματικά ζητά τις ενέργειές σας, προκειμένου να τύχει καλύτερης αντιμετώπισης από τη διοίκηση του Εθνικού Κολυμβητηρίου Πατρών «Ολυμπιονίκης Αντώνιος Πεπανός».

Για το ΔΣ του ΝΟ Πατρών

Η Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
Λ Τασσοπούλου - Παπαμανώλη Μ. Μπιτσάκου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters