Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το Φιλί Ανάποδα στο Αίγιο

Το Φιλί Ανάποδα στο Αίγιο

Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 21.30 στο θέατρο Πολυτεχνείο

Μετά από τέσσερις εξαιρετικά επιτυχημένες παραστάσεις που έδωσε πέρυσι με την παράσταση "Το Σκυλί του Ωρίωνα" ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας και το θέατρο act επιστρέφουν στον πανέμορφο γνώριμο χώρο του θεάτρου "Πολυτεχνείο" στο Αίγιο αυτή τη φορά με τη μάυρη μουσική κωμωδία «Το φιλί ανάποδα».  Το Φιλί Ανάποδα έδωσε 43 παραστάσεις στο θέατρο act στην Πάτρα, τις οποίες παρακολούθησαν πάνω από δύο χιλιάδες θεατές, καθώς και 2 ακόμα sold out παραστάσεις στο θέατρο Πολυθέαμα στα Ιωάννινα, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές και θερμά σχόλια από τον κόσμο.

Οι παραστάσεις στο Αίγιο θα γίνουν το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 21.30.

Παίζουν και τραγουδούν οι: Γεωργία Ηλιοπούλου, Κατερίνα Τασσύ, Δημήτρης Τζαβάρας, Τηλέμαχος Τσαρδάκας και Παλαιολόγος Χαλίδας, οι οποίοι υποδύονται πάνω από είκοσι πέντε χαρακτήρες!

Την κινησιολογία της παράστασης υπογράφει η Μαριμίλλη Ασημακοπούλου, τους φωτισμούς έχει σχεδιάσει η Ευσταθία Δρακονταειδή ενώ τη μουσική διδασκαλία των τραγουδιών της παράστασης έχει κάνει ο Δημήτρης Τζαβάρας ο οποίος και παίζει ζωντανά πιάνο.

Σκηνικά - Κοστούμια: Σούλα Βίννα. Κατασκευή σκηνικού: Άγγελος Τσαρδάκας. Χειρισμός κονσόλας: Χλόη Αντωνοπούλου. Φωτογράφιση προβών: Βασίλης Ζαβέρδας.

INFO

Το Φιλί Ανάποδα στο Αίγιο. Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 21.30 στο θέατρο Πολυτεχνείο. Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για τις παραστάσεις του Αιγίου επικοινωνήστε στο 6936 122 265 και στο 6986 811 842.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture