Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Συμμετοχή της Πολυφωνικής στη συναυλία-αφιέρωμα στον Astor Piazzolla

Πάτρα: Συμμετοχή της Πολυφωνικής στη συν...

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή

Πραγματοποιείται την Παρασκευή 16 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο ‘’Απόλλων’’ το συναυλιακό αφιέρωμα στο σπουδαίο Αργεντινό συνθέτη Astor Piazzolla, με τη συνεργαζόμενη Ορχήστρα της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’ ‘’NUEVO SIETE’’ [Διεύθυνση: Χάρης Πεγιάζης, καθηγητής θεωρητικών τζαζ και μπάσου], η οποία εμφανίζεται για πρώτη φορά και απαρτίζεται από καταξιωμένους μουσικούς της πόλης μας, πολλοί των οποίων διδάσκουν στο ‘’Mousikorama’’, που έχει και την ευθύνη της Οργάνωσης, αλλά και στο ‘’Αχαϊκό Ωδείο’’ του Οργανισμού της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ.

Πρόκειται περί Ορχήστρας υψηλού- επαγγελματικού επιπέδου, η οποία εκτιμάται πως θα αφήσει ‘’εποχή’’ στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και στην οποία συμμετέχουν οι μουσικοί: Μαρία Γούτου [βιολί], Σέργιος Σοϊλές [φλάουτο], Νίκος Σκεπαρνιάς [κιθάρα], Διονύσης Γιούλης [ακορντεόν], Γιώργος Μεταξάς [πιάνο], Χάρης Πεγιάζης [μπάσο] και Κώστας Κονδύλης [κρουστά].

Στη συναυλία θα μετάσχει και η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ του Οργανισμού μας [Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού], ενώ το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η Αθανασία Παπασταύρου.

Οι προσκλήσεις της συναυλίας έχουμε εξαντληθεί, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα. Προκειμένου να την παρακολουθήσουν όσοι συμπολίτες δεν κατάφεραν να προμηθευτούν πρόσκληση, η συναυλία θα επαναληφθεί στις 26 Μαΐου, στον ίδιο χώρο.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, στη Γραμματεία του Οργανισμού της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, Κορίνθου 280-Γούναρη , τηλ. 2610-279.679 και 2610-222.248.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture