Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

HAIRCUT

/

Πούλησαν σε γνωστούς Πατρινούς πλαστικά... iPhones!!!

Πούλησαν σε γνωστούς Πατρινούς πλαστικά....

Τους εξαπάτησαν επιτήδειοι σε εστιατόριο στην Αθηνών-Πατρών

Θύματα επιτήδειων που τους πούλησαν πλαστικά «έξυπνα τηλέφωνα» έπεσαν πριν από λίγες ημέρες τρεις γνωστοί Πατρινοί, όταν σταμάτησαν σε εστιατόριο επί της Εθνικής Οδούς Αθηνών-Πατρών. Οι συμπολίτες είχαν ανέβη στην πρωτεύουσα για δουλειές της εταιρείας που διατηρεί ο ένας εξ’ αυτών.

Όταν επέστρεφαν, σταμάτησαν για να φάνε σε εστιατόριο που λειτουργεί στην Εθνική Οδό. Εκεί τους προσέγγισαν οι άγνωστοι δράστες για να τους πουλήσουν iPhones και iPads.

Οι επιτήδειοι τους τα παρουσίασαν ως κλεμμένα. Τα προϊόντα μάλιστα ήταν σφραγισμένα μέσα στις συσκευασίες τους, γεγονός που δεν έκανε τους Πατρινούς να υποψιαστούν ότι μπορεί να πρόκειται για πλαστικές συσκευές.

Μετά από χίλια παρακάλια και «εκπτώσεις» επί της αρχικής τιμής οι άγνωστοι έπεισαν τον ένα από τους τρεις να αγοράσει ένα τηλέφωνο για 50 ευρώ.

Όταν ενημέρωσε τους υπόλοιπους για την αγορά που έκανε, άρχισαν κι εκείνοι να το σκέφτονται κι έτσι, μετά από πολλά παζάρια αγόρασαν κι εκείνοι ένα iphone και ένα ipad. Μάλιστα κανείς τους δεν πρόλαβε ν’ ανοίξει το κουτί, αφού ήδη βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο και ήταν έτοιμοι ν’ αποχωρήσουν.

Όταν όμως, λίγο αργότερα και ενώ ήταν καθ’ οδόν, άνοιξαν τις συσκευασίες βρέθηκαν προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Και τούτο γιατί διαπίστωσαν ότι οι συσκευές που είχαν αγοράσει ήταν... πλαστικές. Εκ πρώτης όψεως μάλιστα αυτό δεν γινόταν αντιληπτό αφού επρόκειτο για πιστά αντίγραφα των αυθεντικών τηλεφώνων.

Έτσι τώρα οι συμπολίτες «κλαίνε» τα λεφτά που έδωσαν…

Το περιστατικό καταδεικνύει ότι σε πολλές περιοχές της χώρας δρουν οργανωμένες ομάδες απατεώνων οι οποίες έχουν την στήριξη ανθρώπων που μπορούν να κατασκευάζουν πλαστικές συσκευές καθώς και συσκευασίες που δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά από εκείνες των αυθεντικών τηλεφώνων.

Για τον λόγο αυτό οι αρμόδιες Αρχές συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή στους πολίτες….



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

HairCut