Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Αθλητές της Θύελλας Αιγίου στην 8η Περιφέρεια μικτών ομάδων

Αθλητές της Θύελλας Αιγίου στην 8η Περιφ...

Στην ομάδα Νέων βρίσκονται οι Κων/νος Αρβανίτης και Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος και στην ομάδα Παίδων ο Αντρέας Αντζουλάς

Η 8η Περιφέρεια μικτών ομάδων (Νέοι και Παίδες) άρχισε τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων Good League ΟΠΑΠ 2012’ την Τετάρτη 7/3 αντιμετωπίζοντας την 9η Περιφέρεια στο Ενωσιακό γήπεδο "Α.Κάνιστρας".

Η 8η Περιφέρεια αποτελείται από επίλεκτους ποδοσφαιριστές 5 νομών (Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας) και 2 ηλικιακές κατηγορίες (με 20 παίχτες η κάθε μία). Είναι λοιπόν σπουδαίο το γεγονός ότι 3 από τους 40 επίλεκτους παίχτες 5 νομών είναι ποδοσφαιριστές της Θύελλας Αιγίου!

Έτσι λοιπόν στην ομάδα Νέων βρίσκονται οι Κων/νος Αρβανίτης και Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος και στην ομάδα Παίδων  ο Αντρέας Αντζουλάς. Αυτή η εκπροσώπηση είναι ιδιαίτερα τιμητική για την ομάδα της Θύελλας Αιγίου και γενικότερα για την ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας. Είναι μία σπουδαία ευκαιρία για αυτά τα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους, να προσπαθήσουν να κληθούν μετέπειτα σε κάποια από τις εθνικές ομάδες και να τους «τσεκάρουν» σκάουτερ μεγαλύτερων ομάδων. Επίσης στο τιμ της 8ης Περιφέρειας βρίσκεται ο προπονητής τερματοφυλάκων της Θύελλας Αιγίου και του Παναιγιαλείου Γιώργος Φουσέκης.

Κι άλλος παίχτης ξεπετάχτηκε από τις ακαδημίες του συλλόγου!
Η ομάδα της Θύελλας Αιγίου, είναι γνωστό ότι προσπαθεί να αναδείξει το ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών και γι’αυτόν τον λόγο προσπαθεί η ακαδημία της να «δουλεύει» όσο το δυνατό καλύτερα! Η ανδρική ομάδα απαρτίζεται σχεδόν εξ’ολοκλήρου από παίχτες που έχουν «βγει από τα σπλάχνα της» και πριν λίγο καιρό άλλος ένας γηγενής παίχτης έκανε το ντεμπούτο του σε αγώνα της 1ης ομάδας και μάλιστα η απόδοση του ήταν εξαιρετική αφού συνδύασε το ντεμπούτο του με 2 γκολ και ασίστ.

Το όνομα του είναι Αντώνης Καρέλης (γεννηθείς το 1996) και οι θέσεις που αγωνίζεται είναι στην αριστερή πλευρά καθώς είναι και αριστεροπόδαρος. Έτσι, λοιπόν στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση/Αίας Συμπολιτείας (νίκη Θύελλας με σκορ 7-1), ο προπονητής της Θύελλας του έδωσε την ευκαιρία και αυτός τον δικαίωσε με την εμφάνιση του.

Στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι η συνεχής ανάδειξη νέων παιδιών δίνοντας τους την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters