Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Ντερμπι κορυφής στο Αίγιο, όπου ο Πήγασος φιλοξενεί τον Ποσειδώνα Λουτακίου

Ντερμπι κορυφής στο Αίγιο, όπου ο Πήγασο...

Οι αιγιώτες διεκδικούν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του χαντμπολ

Λίγοι ίσως περίμεναν, όταν ξεκινούσε το φετινό πρωτάθλημα χάντμπολ της Α2 Εθνικής κατηγορίας, ότι ο «νεοφώτιστος» Πήγασος Αιγίου θα πραγματοποιούσε τόσο εντυπωσιακή πορεία. Και όμως, μετά από 10 ολόκληρες αγωνιστικές, η ομάδα του Αιγίου, όχι μόνο εξασφάλισε από νωρίς την παραμονή της (που ήταν και ο βασικός στόχος), αλλά διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες την δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη.

Και αν δεν ξεχώριζε με την παρουσία του ο πανίσχυρος Ποσειδώνας Λουτρακίου (μία ομάδα που διαθέτει στις τάξεις της ξένους παίκτες και μπάτζετ που δεν διαφέρει σε τίποτα από τις περισσότερες της Α1), θα διεκδικούσε ακόμη και την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού χάντμπολ!

Τον σχεδόν βέβαιο πρωταθλητή Ποσειδώνα λοιπόν, υποδέχεται αύριο στο κλειστό γυμναστήριο η εκπληκτική ομάδα του Αιγίου, σε ένα ματς που μόνο μοιρολατρικά δεν αντιμετωπίζει. Οι πρωτοπόροι μπορεί να μετρούν 10 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά αν κάπου... πρέπει να χάσουν, η αυριανή αναμέτρηση συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να συμβεί αυτό.

Χωρίς άγχος, με άγνοια κινδύνου και με τον κόσμο στο πλευρό τους, οι «κομάντος» του Τάκη Καρακίτσου απειλούν τον επίδοξο πρωταθλητή με την πρώτη του ήττα, που ναι μεν δεν αναμένεται να του στοιχίσει στην «κούρσα» της ανόδου, για τον Πήγασο όμως θα αποτελέσει τη νίκη της χρονιάς και, ουσιαστικά, δύσκολα θα του στερήσει τη δεύτερη θέση στην τελική βαθμολογία.

Το μεγάλο παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και η διοίκηση του Πήγασου κάνει έκκληση στον κόσμο να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο και με την παρουσία του να «σπρώξει» τους παίκτες τής ομάδας στην προσπάθεια για τη νίκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters