Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Νέα δραστηριότητα της Πολυφωνικής

Πάτρα: Νέα δραστηριότητα της Πολυφωνικής

Mε συναυλιακό αφιέρωμα

Νέα δραστηριότητα της Πολυφωνικής, έρχεται να προστεθεί στην πολιτιστική προσφορά του Οργανισμού προς το φιλόμουσο κοινό της πόλης μας. Αυτή τη φορά μέσω της Σχολής  Ελευθέρων Μουσικών Σπουδών, και  με το συναυλιακό αφιέρωμα  που προετοιμάζεται για το σπουδαίο Αργεντινό συνθέτη  Astor Piazzolla.

Η συναυλία θα δοθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου, στις 21:00 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», με τη συνεργαζόμενη Ορχήστρα «NUEVO SIETE» υπό την διεύθυνση του Χάρη Πεγιάζη, καθηγητής θεωρητικών τζάζ και μπάσου, η οποία εμφανίζεται για πρώτη φορά και απαρτίζεται από καταξιωμένους μουσικούς της πόλης μας, πολλοί των οποίων διδάσκουν στο «Mousikorama», αλλά και στο «Αχαϊκό Ωδείο» του Οργανισμού της Πολυφωνικής.

Πρόκειται περί Ορχήστρας υψηλού- επαγγελματικού επιπέδου, στην οποία συμμετέχουν οι μουσικοί: Μαρία Γούτου [βιολί], Σέργιος Σοϊλές [φλάουτο], Νίκος Σκεπαρνιάς [κιθάρα], Διονύσης Γιούλης [ακορντεόν], Γιώργος Μεταξάς [πιάνο], Χάρης Πεγιάζης [μπάσο] και Κώστας Κονδύλης [κρουστά].

Στη συναυλία θα μετάσχει και η Νεανική Χορωδία του Οργανισμού μας υπό την διεύθυνση της Ελένης Παπαδοπούλου- Αραβαντινού, ενώ το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η Αθανασία Παπασταύρου. Η είσοδος για την παρακολούθηση  της συναυλίας, θα πραγματοποιηθεί  με προσκλήσεις, οι οποίες θα  διατίθενται αποκλειστικά και μόνον στη Γραμματεία του Οργανισμού, από την Τρίτη 6 Μαρτίου, έναντι € 5.- η κάθε μία. Οι προσκλήσεις θα είναι αριθμημένες και οι θέσεις θα λαμβάνονται κατ’ επιλογήν επί του πλάνου του Θεάτρου και κατά σειρά προτεραιότητας, μέχρι εξαντλήσεως τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture