Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθείς

Άμεσα "χτυπά" το ζώδιό σας η αντίθεση Ήλιου-Άρη  το τελευταίο δεκαήμερο, η οποία  φέρνει κατά μέτωπο συγκρούσεις, εριστικότητα, ανταγωνισμούς κι εγωισμούς. Κορυφώνεται  σήμερα η επιρροή της, ενώ για  λίγες μέρες ακόμα θα πρέπει να προσέξετε τα ατυχήματα, τα κρυολογήματα και τις φλεγμονές. Έντονη οικονομική πίεση επίσης.

Κριός

Σήμερα κορυφώνεται η δυσμενής όψη Ήλιου-Άρη, η οποία το τελευταίο δεκαήμερο προκαλεί εντάσεις κι ανταγωνισμούς στο χώρο δουλειάς, ίσως και κάποια παρασκήνια. Επίσης τη Κυριακή κορυφώνεται η δύσκολη γωνία Αφροδίτης-Κρόνου που προκαλεί αίσθημα μοναξιάς και οικονομική πίεση, τα οποία θα ξεπεραστούν σύντομα.

Ταύρος

Η δύσκολη αντίθεση Ήλιου-Άρη προκαλεί το τελευταίο  δεκαήμερο εντάσεις και διαφωνίες  με τους φίλους, τα παιδιά και τον  ερωτικό σύντροφο, ενώ κορυφώνεται η επιρροή της σήμερα. Επίσης αύριο ολοκληρώνεται και η επιρροή της αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου, που φέρνει το τελείωμα - εργασιακών κυρίως - σχέσεων.

Δίδυμοι

Άμεσα σάς βάλλει η δύσκολη γωνία Ήλιου-Άρη το τελευταίο δεκαήμερο, η οποία  προκαλεί άγχος, εκνευρισμό και συγκρούσεις, κυρίως με την οικογένεια και στα επαγγελματικά, ενώ σήμερα κορυφώνεται η επιρροή της. Προσοχή στη βιασύνη και τον εγωισμό. Εμπόδια σε διασκέδαση και αισθηματικά φέρνει η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Κρόνου.

Καρκίνος

Κορυφώνεται σήμερα η αντίθεση Ήλιου-Άρη που φέρνει επικοινωνιακές εντάσεις και διαφωνίες με συγγενείς το τελευταίο δεκαήμερο. Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου τις τελευταίες μέρες προκαλεί αίσθημα μοναξιάς και οικονομικό πρεσάρισμα, ενώ τη Κυριακή ολοκληρώνεται η επιρροή της. Μην προσπαθείτε τόσο πολύ να γίνετε αγαπητοί.

Λέων

Δεν είναι εύκολο το Σαββατοκύριακο αυτό, καθώς κορυφώνονται δύο δύσκολες γωνίες, η μία εκ των οποίων προκαλεί οικονομικά άγχη το τελευταίο δεκαήμερο και η δεύτερη φέρνει περιορισμούς στην επικοινωνία και δυσκολία σε σπουδές, μαθήματα και μετακινήσεις. Προσοχή στα σκληρά λόγια που πληγώνουν, και στις βιαστικές αγορές.

Παρθένος

Το ζώδιό σας ταλαιπωρείται ιδιαίτερα το τελευταίο  δεκαήμερο με την αντίθεση Ήλιου-Άρη, που προκαλεί συγκρούσεις, άγχη, διαφωνίες, ενώ κορυφώνεται σήμερα η επιρροή. Προσοχή στην υγεία και στον εγωισμό σας. Επίσης κορυφώνεται η δύσκολη γωνία Αφροδίτης-Κρόνου που φέρνει έντονη οικονομική πίεση - έρχεται βελτίωση ωστόσο.

Ζυγός

Άγχη, εκνευρισμό, συγκρούσεις σε δουλειά και σχέσεις, και αρκετά «τρεξίματα» στη καθημερινότητα φέρνει η αντίθεση Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται σήμερα. Επίσης τη Κυριακή ολοκληρώνεται η δυσμενής όψη Αφροδίτης-Κρόνου που προκαλεί περιορισμούς στις σχέσεις, αίσθημα απόρριψης, απογοήτευση και οικονομική πίεση.

Σκορπιός

Στο Σαββατοκύριακο κορυφώνονται δυο δυσμενείς γωνίες, οι οποίες τις τελευταίες μέρες προκαλούν  συγκρούσεις στις φιλίες και στα ερωτικά, αλλά και επαγγελματική πίεση ή δυσκολίες στις εργασιακές σχέσεις. Προσέξτε πολύ τον εγωισμό  σας. Σύντομα ωστόσο θα βελτιωθούν οι σχέσεις, μετά από τις διάφορες πρόσφατες απογοητεύσεις.

Τοξότης

Το ζώδιό σας ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο δεκαήμερο  απ’ την αντίθεση Ήλιου-Άρη, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Προσέξτε ωστόσο και για το Σαββατοκύριακο τις συγκρούσεις, τα ατυχήματα, τον εκνευρισμό και τον εγωισμό σας. Τάση για πονοκεφάλους και κρυολογήματα. Περιορισμοί στα ερωτικά και στη διασκέδαση.

Αιγόκερως

Δεν είναι εύκολο αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς κορυφώνονται δυο δυσμενείς όψεις. Η μία  προκαλεί επικοινωνιακές εντάσεις και ταλαιπωρίες σε μετακινήσεις και ταξίδια, ενώ η δεύτερη φέρνει εμπόδια ή απογοητεύσεις στις σχέσεις και οικονομική πίεση. Μην προσπαθείτε τόσο πολύ να ευχαριστήσετε τους πάντες για να είστε αποδεκτοί.

Υδροχόος

Οι δύσκολες γωνίες που κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, φέρνουν τις τελευταίες μέρες έντονα οικονομικά άγχη, ενώ θα πρέπει να προσέξετε και τις συγκρούσεις για οικονομικά θέματα. Επίσης εμπόδια ή καθυστερήσεις σε επαφές και μετακινήσεις. Αποφύγετε τις βιαστικές αγορές ή πωλήσεις, αλλά και τα σκληρά λόγια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being