Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

H Πολυφωνική παρακολουθεί Οπερέτα

H Πολυφωνική παρακολουθεί Οπερέτα

Το Σάββατο 10 Μαρτίου

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών και ψυχαγωγικών μετακινήσεων της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, ο Οργανισμός πραγματοποιεί μετάβαση στην Αθήνα, για το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ, προκειμένου να παρακολουθήσει μία από τις δημοφιλέστερες Οπερέτες, την ΕΥΘΥΜΗ ΧΗΡΑ του ΦΡΑΝΣ ΛΕΧΑΡ, σε σκηνοθεσία, επεξεργασία-επιμέλεια κειμένου Δημήτρη Λιγνάδη, παραγωγή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ. Η Οπερέτα θα παρουσιαστεί στην αίθουσα ‘’Μαρία Κάλλας’’ του θεάτρου Ολύμπια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με ώρα έναρξης, 8 το βράδυ.

Η παράσταση ανεβαίνει σε μουσική διεύθυνση Niklas Willén και Χρύσανθου Αλισάφη, σκηνοθεσία και επεξεργασία-επιμέλεια κειμένου Δημήτρη Λιγνάδη, σκηνικά – κοστούμια Εύα Νάθενα, χορογραφία Renato Zanella, φωτισμοί Σάκη Μπιρμπίλη, διεύθυνση χορωδίας Νίκου Βασιλείου και Νατάσσας Αγγελοπούλου.

Στη συγκεκριμένη παράσταση πρωταγωνιστεί ο διάσημος τενόρος Ζάχος Τερζάκης, ενώ συμμετέχουν οι: Άκης Λαλούσης, Τζίνα Φωτεινοπούλου, Μαρία Μητσοπούλου, Αντώνης Κορωναίος, Δημήτρης Σιγαλός, Φίλιππος Δελατόλας, Κώστας Ντότσικας, Άννα Αλεξοπούλου, Κωστής Ρασιδάκης, Βικτώρια Μαϊφάτοβα, Μιχάλης Κατσούλης, Ελένη Δάβου, Παναγιώτης Αθανασόπουλος και Γιάννης Γεωργιάδης. Συμμετέχει η Ορχήστρα, η Χορωδία και τα μέλη του Μπαλέτου της Ε.Λ.Σ.

Όσοι εκ των συμπολιτών μας επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να δηλώσουν θέση [και κατά απόλυτη σειρά προτεραιότητας], στη Γραμματεία της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Κορίνθου 280, τηλ. 2610 279679, καθημερινά πρωί και απόγευμα], καταβάλλοντας παράλληλα και το αντίτιμο του κόστους εισιτηρίου και μετάβασης που είναι συνολικά

€ 40.-

Η αναχώρηση θα γίνει με λεωφορείο, από το κάτω μέρος της Πλατείας Τριών Συμμάχων στις 3 το μεσημέρι [ακριβώς]. Σύμφωνα με την ώρα έναρξης της παράστασης, η αναχώρηση από Αθήνα προβλέπεται στις 11 το βράδυ και η άφιξη στην Πάτρα περίπου στις 2 το πρωί της Κυριακής.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture