Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

N. Παπαδημάτος: «Για να μη βρεθούμε όλοι στον… δρόμο, μόνος δρόμος το σχέδιο Σαμαρά»

N. Παπαδημάτος: «Για να μη βρεθούμε όλοι...

Ανακοίνωση του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας

«Σε άλλες εποχές μια κοινή κινητοποίηση γιατρών και μηχανικών θα χαρακτηριζόταν αταίριαστη και εξωπραγματική. Κι όμως στην σημερινή μνημονιακή εποχή, στην οποία μας οδήγησε ο μοιραίος πάλαι ποτέ Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, είναι ήδη γεγονός, καθώς και οι τρεις κλάδοι προχώρησαν σε αποκλεισμό της Τράπεζας της Ελλάδος στην Πάτρα», υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωσή του για το θέμα ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Παπαδημάτος και προσθέτει:

«Αποδεικνύεται πια περίτρανα ότι δεν υπάρχουν "ευγενή" και προνομιούχα επαγγέλματα. Από την ισοπεδωτική λογική της άγριας αφαίμαξης του ιδρώτα του Ελληνικού λαού σχεδόν ουδείς έχει εξαιρεθεί. Ουδείς, συνεπώς, δικαιούται να ισχυρίζεται ότι κάποιοι τυγχάνουν προνομιακής μεταχείρισης.

Αξίζει, ενδεικτικά, να αναφερθούν κάποια στοιχεία που αφορούν στον ιατρικό κλάδο. Το 15% των μελών του Ιατρικού συλλόγου της Πάτρας έχουν ήδη καταφύγει στο ταμείο ανεργίας του Ο.Α.Ε.Δ!

Ενώ το 25% υποαπασχολείται… Η επαγγελματική απραξία έχει πλήξει επίσης τους νέους δικηγόρους, ενώ το ίδιο απογοητευτική είναι η κατάσταση στον κλάδο των μηχανικών.»

Και ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του επισημαίνει: «Του γκρεμού η σκάλα, όμως, πρέπει να έχει ένα τέλος. Δεν έχει νόημα να προβαίνουμε σε αλλεπάλληλες θλιβερές και μελαγχολικές διαπιστώσεις.

Η προκήρυξη εκλογών, μια ώρα αρχύτερα, προβάλλει πλέον ως επιτακτική ανάγκη. Οφείλουμε να αντιδράσουμε και να αντισταθούμε στο κατρακύλισμα. Ο Αντώνης Σαμαράς έχει δείξει από την πρώτη στιγμή τον άλλο, εναλλακτικό δρόμο της ηπιότερης αντιμετώπισης της κρίσης, με ανάπτυξη, διαμόρφωση δικαιότερου και ελκυστικότερου φορολογικού περιβάλλοντος, αξιοποίηση "παγωμένων" πόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εφαρμογή μιας εθνικής ενεργειακής πολιτικής για την εξυπηρέτηση πρωτίστως  των Ελληνικών συμφερόντων.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις