Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απίστευτη ταλαιπωρία για χιλιάδες φορολογούμενους που θέλουν να ρυθμίσουν τα χρέη τους

Πάτρα: Απίστευτη ταλαιπωρία για χιλιάδες...

Συνωστισμός λόγω γραφειοκρατίας από το πρωί στις Εφορείες της πόλης

Αντιμέτωποι με τον παραλογισμό του ελληνικού κράτος έρχονται χιλιάδες φορολογούμενοι στην Πάτρα, οι οποίοι σπεύδουν να υπαχθούν στις ευνοϊκές ρυθμίσεις δοσοποίησης των οφειλών τους προς την Εφορεία. Το αδιαχώρητο επικρατούσε σήμερα από το πρωί, κυρίως στην Α’ Δ.Ο.Υ. της Πάτρας, η οποία σηκώνει όλο το βάρος της ρύθμισης των χρεών.

Ωστόσο, πριν από λίγη ώρα η εικόνα βελτιώθηκε, καθώς ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει παράταση για τη ρύθμιση των οφειλών μέχρι τα τέλη του Μαρτίου, η οποία έληγε σήμερα.

Πάντως, οι φορολογούμενοι που θέλουν να είναι συνεπείς απέναντι στις υποχρεώσεις στο κράτος, αντιμετωπίζουν τον παραλογισμό του ελληνικού κράτους σε όλο τους το μεγαλείο.

Και αυτό γιατί, λόγω της έλλειψης προσωπικού στις Εφορίες, όλο το βάρος της ρύθμισης των οφειλών έχει πέσει στην Α’ Εφορία, δεδομένου ότι τα Δικαστικά Τμήματα των άλλων δυο Εφορειών έχουν επί της ουσίας καταργηθεί.

Όπως καταγγέλλουν αναγνώστες του thebest.gr, οι πολίτες που υπάγονται στη Β’ και τη Γ’ Δ.Ο.Υ. Πάτρας, όταν απευθύνθηκαν εκεί για να υπαχθούν στη νέα ρύθμιση των οφειλών τους, στάλθηκαν στην Α’ Δ.Ο.Υ.

Εκεί, μετά από πολύωρη αναμονή, μιας και σε αυτή την υπηρεσία το προσωπικό που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο έργο δεν επαρκεί αριθμητικά, αφού τελικά κατάφεραν να υπαχθούν στη ρύθμιση, μετά πήγαιναν πάλι πίσω στη Δ.Ο.Υ. που ανήκουν για να πάρουν μια υπογραφή!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις