Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νέα διαμαρτυρία για το κλείσιμο Εργατικής Κατοικίας και Εργατικής Εστίας

Πάτρα: Νέα διαμαρτυρία για το κλείσιμο Ε...

Οι εργαζόμενοι των Οργανισμών μαζί με δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η παρέμβαση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στους υπό κατάργηση Οργανισμούς της Εργατικής Εστίας και Εργατικής Κατοικίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση στην Πάτρα. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν και οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ.

Οι εργαζόμενοι είχαν συνάντηση με τον Διευθυντή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Παναγιωτόπουλο, μιας και ο Περιφερειάρχης Τάσος Αποστολόπουλος απουσιάζει εκτός Πατρών, για το θέμα.

Αντίστοιχη κινητοποίηση είχε γίνει πρόσφατα από τους εργαζόμενους στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και σκοπός της σημερινής, ήταν να λάβουν κάποια απάντηση από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης στην περιοχή για το θέμα.

Ωστόσο, αυτή δεν υπήρξε καθώς ακόμη η κεντρική εξουσία δεν έχει ανακοινώσει τις τελικές της αποφάσεις και οι εργαζόμενοι αποχώρησαν πριν από λίγο.

Μιλώντας στο thebest.gr το μέλος του ΠΑΜΕ Πάτρας, Δημήτρης Αγγελόπουλος τόνισε ότι οι εργαζόμενοι δεν θα δεχθούν την ενσωμάτωση των δυο Οργανισμών, οι οποίοι δεν βαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό, με τον ΟΑΕΔ, όπως ακούγεται ότι θα συμβεί.

Και αυτό διότι, όπως επισημαίνει ο κ. Αγγελόπουλος, στόχος της απόφασης είναι να μπει χέρι στα αποθεματικά των δυο Οργανισμών.

Οι εργαζόμενοι αλλά και τα ταξικά συνδικάτα ετοιμάζουν νέο κύκλο κινητοποιήσεων, με σκοπό να αποτρέψουν την υλοποίηση της απόφασης, που προβλέπεται στο νέο Μνημόνιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις