Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Επί ποδός οι εργαζόμενοι της coca cola -Τέλος στην παραγωγή -Συναντούν τη Διοίκηση

Πάτρα:Επί ποδός οι εργαζόμενοι της coca ...

Η εταιρεία διακόπτει την παραγωγή στο εργοστάσιο της Πάτρας - Παραμένουν κέντρο διανομής και γραφεία πωλήσεων

Συνάντηση με την διοίκηση θα έχουν σε λίγη ώρα εκπρόσωποι των εργαζομένων στο εργοστάσιο της coca - cola στην Πάτρα, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της εταιρείας, σύμφωνα με την οποία, κλείνει τη γραμμή παραγωγής στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, αυτή η αναδιάρθρωση θα επηρρεάσει 30 εργαζομένους. Το προσωπικό είναι αναστατωμένο και σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Φ. Κατσικαρώνη η εταιρεία είχε ενημερώσει προφορικά τους εργαζομένους για τις αναδιαρθρώσεις, στο τέλος του  προηγούμενου χρόνου.

Οι εργαζόμενοι σε λίγη ώρα θα συναντηθούν με μέλη της Διοίκησης για να τους εκφράσουν την αντίθεση και την αγανάκτισή τους για τη διακοπή της παραγωγής στο εργοστάσιο της Πάτρας και δηλώνουν έτοιμοι για κινητοποιήσεις.

Η διοίκηση σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι θα μεταφέρει τον όγκο παραγωγής των εγκαταστάσεων της Θεσσαλονίκης και Πάτρας, στις αντίστοιχες μονάδες του Σχηματαρίου, Βόλου και Ηρακλείου, ενώ θα συνεχίσει να λειτουργεί κέντρα διανομής και γραφεία για τις πωλήσεις και άλλες υπηρεσίες στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα.

Στην ανακοίνωση, αναφέρεται πως η λειτουργική αναδιάρθρωση της Coca-Cola 3Ε στην Ελλάδα είναι αποτέλεσμα της μείωσης της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών και κατά συνέπεια της σημαντικής πτώσης των πωλήσεων της εταιρείας κατά τα τελευταία τρία έτη.

Ωστόσο οι εργαζόμενοι στην Πάτρα δεν κατανοούν την απόφαση της εταιρείας μιας και υποστηρίζουν ότι η εταιρεία έχει κέρδη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις