Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Καθάρισε η πόλη απο τα απορρίμματα των Απόκρεων

Πάτρα: Καθάρισε η πόλη απο τα απορρίμματ...

Εντατικά εργάστηκαν τα συνεργεία του Δήμου

Σε δράση βρισκόταν ο Τομέας Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων και το τελευταίο τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού εκτελώντας τα βράδια, μετά τα δρώμενα, την αποκομιδή των απορριμμάτων από πόλη. Λίγες ώρες δε, μετά την τελετή λήξης του Καρναβαλιού και της καύσης του βασιλιά Καρνάβαλου, τα ξημερώματα της Καθαρής Δευτέρας, το κέντρο της Πάτρας παραδόθηκε στους δημότες και τους επισκέπτες καθαρό.

Για την εργασία που έγινε από τα συνεργεία του Δήμου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Διαχείρισης Μηχανολογικού Εξοπλισμού, Αχιλλέας Γεωργακόπουλος, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τη Διεύθυνση Καθαριότητας και τη Διεύθυνση Μηχανολογικού Εξοπλισμού καθώς και όλους τους εργαζόμενους που πήραν μέρος στην αποκομιδή των απορριμμάτων του τριημέρου κάνοντας το καθήκον τους.

Ο Αντιδήμαρχος σε δηλώσεις του τόνισε ότι στο παρασκήνιο της επιτυχημένης διοργάνωσης του Πατρινού Καρναβαλιού του 2012, υπήρχε, εκτός από τους άλλους τομείς που εργάστηκαν, πάντα η αφανής, αλλά εξίσου καλά οργανωμένη και συντονισμένη από τις δύο αρμόδιες Διευθύνσεις, άμεση απομάκρυνση από το κέντρο της πόλης των απορριμμάτων που συσσωρεύονταν.

«Οι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα, με την εργασία τους, υπηρέτησαν και φέτος, πράττοντας το καθήκον τους, το μεγάλο πολιτιστικό θεσμό της Πάτρας» υπογράμμισε ο κ. Γεωργακόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις