Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Απίστευτο! Ποδοσφαιριστής πυροβόλησε εν ψυχρώ οπαδό!

Απίστευτο! Ποδοσφαιριστής πυροβόλησε εν ...

Σε αγώνα του Β' Ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Πέλλας και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση του Ηρακλή Ασπρου με τον Μακεδονικό Αγρας

Ποδοσφαιριστής πυροβόλησε εν ψυχρώ 46χρονο οπαδό, στέλνοντας τον στο νοσοκομείο! Ολα αυτά συνέβησαν σε αγώνα του Β' Ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Πέλλας και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση του Ηρακλή Ασπρου με τον Μακεδονικό Αγρας.

Το περιστατικό φαίνεται να συνέβη έπειτα από ένταση που ξεκίνησε εντός αγωνιστικού χώρου. Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης, 31χρονος Ελληνας ποδοσφαιριστής, αφού λογομάχησε με 46χρονο οπαδό στη συνέχεια τον πυροβόλησε με πιστόλι στα δυο πόδια, τραυματίζοντάς τον.

Ο δράστης αμέσως μετά διέφυγε και η αστυνομία τον αναζητά ενώ ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση. Το όπλο, το οποίο και κατασχέθηκε, ανήκε νόμιμα στον αδελφό του δράστη.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπο της Αστυνομίας αναφέρει: «Χθες (26.02.2012) και περί ώρα 17:00΄ , στο Δημοτικό Γήπεδο Άσπρου Πέλλας, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα Β' Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Πέλλας μεταξύ των ομάδων Ηρακλής Άσπρου - Μακεδονικού Άγρα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, 31χρονος ημεδαπός αρχικά λογομάχησε με 46χρονο ημεδαπό και στη συνέχεια πυροβόλησε τον 46χρονο στα πόδια τέσσερις - πέντε φορές με πιστόλι προκαλώντας του τραύματα και στα δύο πόδια. Ο δράστης διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται να συλληφθεί εντός ορίων του αυτοφώρου. Ο 46χρονος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και παραμένει για νοσηλεία. Το πιστόλι, το οποίο κατείχε νόμιμα ο αδελφός του δράστη, κατασχέθηκε.Σε βάρος του 31χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί αθλητισμού.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας Πέλλας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters