Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Γιάννης Κοζιώρης: "Είμαι δικαιωμένος απο την Γ.Σ. της ΕΠΣΑ"

Γιάννης Κοζιώρης: "Είμαι δικαιωμένο...

Ανακοίνωση

"Μετά τα όσα έγιναν στη Γ.Σ. της ΕΠΣΑ την 22-2-1012 νιώθω την υποχρέωση να ανακοινώσω τα πιο κάτω: Είμαι  δικαιωμένος από όσα αποκαλύφθηκαν στη Γ.Σ. της ΕΠΣΑ και όλοι άκουσαν και πλέον κατάλαβαν ότι η κρίση που δημιούργησε ο Πλώτας στο Δ.Σ. της Ένωσης ήταν καθαροί λόγοι προσωπικής εξυπηρέτησης συγγενικού του προσώπου και τίποτα που να αφορά την λειτουργία της Ένωσης.

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να ήταν κάτι διαφορετικό γιατί η κοινή μας πορεία τα 28 χρόνια στη λειτουργία Ένωσης, αλλά και οι σχέσεις που δημιουργήθηκαν, ήταν ο καταλύτης των όποιων διαφωνιών προέκυπταν, αλλά μέσα από συζητήσεις πάντα βρισκόταν η καλλίτερη λύση, κάτι που στην περίπτωση αυτή δεν μου δόθηκε, παρά τις προσπάθειες  πολλών κοινών φίλων.
Και τώρα μην κλαίτε κύριοι πάνω από τα ερείπια της Ένωσης που εσείς δημιουργήσατε με τις πρόσκαιρες συμμαχίες σας. Και καλά να πάθουν αυτοί που σας πίστεψαν και αφού τους εκμεταλλευτήκατε, τώρα η παράταξή τους δηλώνει και πάλι  παρών. Όποιος σήμερα πρόσκαιρα και ευκαιριακά   ανακάλυψε τον ατμό ως καύσιμο προόδου, μάλλον μας δείχνει την οπισθοδρόμηση και όχι αυτό που έχει ανάγκη το Αχαϊκό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.  

Σχετικά  σε ότι αφορά με τα οικονομικά στοιχεία που αναφέρατε στη Γ.Σ., θέλω να θυμίσω σε κάποιους ότι οικονομική κρίση στην Ένωση περάσαμε και την περίοδο 2006-2009 και  καταφέραμε και την κρατήσαμε σε λειτουργία, αλλά  δεν ήταν στόχος το υπαλληλικό προσωπικό της Ένωσης ούτε η γραφική ύλη που χρησιμοποιούν όπως μας είπατε, αλλά τι κινήσεις θα πρέπει να γίνουν για να έλθουν  έσοδα όπως τονίσθηκε από όλες τις πλευρές. Δυστυχώς ένα μόνο στοιχείο δείχνει πώς σκέπτεσθαι, να έχει ψηφίσει η Ένωση μας τον Προϋπολογισμό 2012 της ΕΠΟ που προβλέπει για μας ποσό περίπου 90.000 €  και εσείς να προϋπολογίζετε ποσό πολύ μικρότερο περίπου 45.000 €. Αυτό δείχνει πόσο διεκδικητικός είναι ο Προϋπολογισμός που καταθέσατε.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω πρώτα την οικογένειά μου αλλά και όσους μου συμπαραστάθηκαν αυτή την χρονική περίοδο  και τους υπόσχομαι ότι όσο η δυνάμεις μου το επιτρέπουν θα παραμείνω πιστός στις αρχές που γαλουχήθηκα από το 1983 και απέδειξα με τις πράξεις μου μέχρι σήμερα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters