Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Πού χορεύουμε απόψε; Δείτε κάποιους από τους χορούς που διοργανώνονται αυτό το τριήμερο

Πάτρα: Πού χορεύουμε απόψε; Δείτε κάποιο...

Πάρτυ, Events και ξεφάντωμα μέχρι το πρωί

Ένα καρναβαλικό τριήμερο πλούσιο σε εκδηλώσεις και διασκέδαση υπόσχεται η πόλη των Πατρών σε όσους την επισκεφτούν το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς. Εκτός από τις εκδηλώσεις του Δήμου και τις μεγάλες παρελάσεις πολλοί είναι οι χοροί που πραγματοποιούνται απόψε και το Σαβατοκύριακο στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Δείτε κάποιους από αυτούς.

Σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου θα λάβουν χώρα οι εξής χοροί: Ο καθιερωμένος «Κόκκινος Χορός» που θα γίνει στην «Ακτή Δημαίων» με free φαγητό και ποτό. Τιμή πρόσκλησης 40 ευρώ, τηλ. 6937315184, 6937424647, 6937299434, ο Χορός Κινηματογραφικής Λέσχης με θέμα του «Κλαίω – Πάτρα» που θα γίνει στην αίθουσα «fabric». Ακόμα ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου «Ο Φειδιππίδης» στο «Αρχοντικό της Ευτυχίας» και τέλος στον «Σταθμό» ο Πάνος Σιαμπάνης θα βρίσκεται στα decks.

Επίσης non stop διασκέδαση στην Carnaval-Area ξεκινά από σήμερα με καρναβαλική προθέρμανση, συνεχίζεται το Σάββατο με τη «Νύχτα των Στρατηγών» και guest προσκεκλημένους την πολύ γνωστή παρέα Πατρινών καρναβαλιστών-στρατηγών και κορυφώνεται την Κυριακή, όπου η Carnaval-Area προσφέρει την καλύτερη θέα στην καύση του καρνάβαλου και μετά το κέφι συνεχίζεται εντός με τo Last Night event. Γενική είσοδος 3 ευρώ στον καρναβαλικό πολυχώρο της Πάτρας υπό την επιμέλεια του Φώτη Στεργίου. Πηροφορίες τηλ. 2610 223992 και 6943 833893.

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο Μεγάλος Χορός του Πατρινού Καρναβαλιού στην Ακτή Δυμαίων, ενώ η «Πρόταση» θα γιορτάσει τις Απόκριες στο στέκι της. Τέλος οι «Νέβμα» συνοδευμένοι από sexy dancers θα απογειώνουν το κέφι μέχρι το ξημέρωμα στον «Σταθμό».

Στο ORIENT EXPRESS στα Ψηλαλώνια ο Γιώργος Κοτοπούλης διοργανώνει το πάρτι «Περούκα με γυαλιά». Ένα πάρτι που μετρά 21 χρόνια ζωής! Τιμή εισόδου 20 ευρώ με free finger food και δυο free ποτά.

Τιμή πρόσκλησης 20 ευρώ, τηλ. 2610333876.

Ακόμα έχει προγραμματιστεί πάρτι στοστάδι του Απόλλωνα με καλλιτέχνες από Αθήνα, το οποίο πάρτι έχει προκαλέσει αντιδράσεις στις τάξεις των τοπικών ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης και αναψυχής.

Τέλος την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου την τελευταία μέρα του Πατρινού Καρναβαλιού μετά το καθιερωμένο κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου ο «Σταθμός» μετά τις 9 το βράδυ θα συνεχίζει να το «καίει» μέχρι την Δευτέρα το πρωί με special dj’s, happenings και πολλές πολλές εκπλήξεις.

Ακόμα την Κυριακή ο Πολυχώρος Πολιτεία διοργανώνει και φέτος το αποχαιρετιστήριο party για τον βασιλιά Καρνάβαλου. Ο dj, Ζωγραφίδης, θα δώσει  το ρυθμό από τα decks οι πόρτες ανοίγουν στις 23:30, πληροφορίες 2610 342200, τιμή πρόσκλησης 25 ευρώ.

Παράλληλα με τους χορούς στους δρόμους της πόλης Καρναβαλικό κάλεσμα θα κάνουν και οι «Τέχνες στο Δρόμο». Όλη την διάρκεια του τριημέρου καρναβαλικό πνεύμα θα επικρατεί σε όλη την πόλη αφού θα πραγματοποιούνται πάρτυ σε όλα τα νυχτερινά μαγαζιά. Καλό Καρναβάλι!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture