Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το Πατρινό Καρναβάλι στο zougla radio - Μήνυμα αισιοδοξίας λιγο πριν την κορύφωση του θεσμού

Το Πατρινό Καρναβάλι στο zougla radio - ...

Η Μαρία Κουρμπανά , καλλιτεχνική διευθύντρια του Καρναβαλιού μίλησε στην εκπομπή "Cosa Nostra"

Για τις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού που φτάνει στην κορύφωσή του αυτό το τριήμερο μίλησε σήμερα το πρωί η καλλιτεχνική διευθύντρια του θεσμού Μαρία Κουρμπανά, στην εκπομπή "Cosa Nostra" που παρουσιάζουν οι Πέτρος Κουσουλός και Θάνος Κολοβός στο zougla radio.H κυρία Κουρμπανά επεσήμανε ότι η συμμετοχή των Πατρινών στις εκδηλώσεις και δη τις μεγάλες παρελάσεις που θα γίνουν το Σαββατοκυριακο δεν έχει μειωθεί ωστόσο είναι πεσμένα τα πράγματα φέτος από πλευράς κίνησης.

"Έχουμε την σάτιρα σε πρώτο πλάνο και προσπαθούμε να διασκεδάσουμε με τα άρματα και τις μεταμφιέσεις μας. Η πόλη μας είναι μια πόλη φτωχή και φέτος τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα" είπε, σχολιάζοντας τη γενικευμένη κρίση.

Η κυρία Κουρμπανά απαντώντας σε ερωτήσεις των δύο δημοσιογράφων επεσήμανε ότι οι Πατρινοί έχουν το Καρναβάλι στο dna τους και υπογράμμισε τη δυναμική συμμετοχή και στο Καρναβάλι των Παιδιών.

Όσον αφορά την εξέδρα των επισήμων και τα πρόσωπα που θα καθίσουν σε αυτή, σημείωσε με νόημα ότι οι προσκλήσεις είναι μετρημένες και προσεγμένες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture