Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Carnaval-Area ξενυχτάει - Non stop λειτουργία όλο το 24ωρο

Η Carnaval-Area ξενυχτάει - Non stop λει...

Από το πρωί της Παρασκευής και θα ολοκληρωθεί την Καθαρά Δευτέρα

Επειδή η Πάτρα  δεν κοιμάται ποτέ το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς, η Carnaval-Area δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και ξεκινά από αύριο Παρασκευή 24ωρη λειτουργία, θέλοντας να δώσει σε Πατρινούς και επισκέπτες μια αντιπροσωπευτική γεύση του τι σημαίνει Πατρινό Καρναβάλι.

Η non stop λειτουργία ξεκινά από το πρωί της Παρασκευής και  θα ολοκληρωθεί την Καθαρά Δευτέρα με πολύ γνωστούς djs να βρίσκονται στα decks ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους όλο το 24ωρο σε χορευτικούς καρναβαλικούς ρυθμούς.

Η non stop διασκέδαση στην Carnaval-Area ξεκινά από την Παρασκευή με καρναβαλική προθέρμανση, συνεχίζεται το Σάββατο με τη «Νύχτα των Στρατηγών» και quest προσκεκλημένους την πολύ γνωστή παρέα Πατρινών καρναβαλιστών-στρατηγών και κορυφώνεται την Κυριακή όπου η Carnaval-Area προσφέρει την καλύτερη θέα στην καύση του καρνάβαλου και μετά το κέφι συνεχίζεται εντός με τo Last Night event.

Γενική είσοδος  3 ευρώ στον πιο υπέροχα διακοσμημένο καρναβαλικό πολυχώρο της Πάτρας υπό την επιμέλεια του Φώτη Στεργίου.

Παράλληλα ο Γιώργος  Κοντογιάννης θα πραγματοποιεί συνεχόμενες  ξεναγήσεις στον χώρο, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα (παραστάσεις Καραγκιόζη, δημιουργική απασχόληση κ.λπ.) συνεχίζονται κανονικά.

Στο νέο πρόγραμμα  λειτουργίας προσαρμόζεται το παγοδρόμιο, το καρουσέλ, το τραμπολίνο και το τρενάκι  στον εξωτερικό στεγασμένο χώρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture