Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: To Κομιτάτο αλά "Καρναβαλικά" επί σκηνής - Δείτε φωτό

Πάτρα: To Κομιτάτο αλά "Καρναβαλικά...

Με επιτυχία οι παραστάσεις στο Δημοτικό Θεάτρο

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιούνται οι παραστάσεις του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πάτρας, που φέτος, στο πλαίσιο του Πατρινού Καρναβαλιού, ανεβάζει το έργο «Τα Καρναβαλικά» των Τζόνι Μουτζόνι και Πλάκα Πλάκα στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων». Ένα έργο για την ιστορία του Πατρινού Καρναβαλιού, που έρχεται από το παρελθόν και ταξιδεύει προς το μέλλον, σαν ένας ποταμός από εικόνες, χρώματα, σχήματα, πρόσωπα, μνήμες, ήχους. Κάποια αλλόκοτα πρόσωπα ζωντανεύουν τα σημεία-σταθμούς της ιστορίας αυτής, καθένας με τη δική του ιστορία. Αφιερωμένο στα 20 χρόνια του Καρναβαλικού Κομιτάτου.

Η πρόζα εμπλουτίζεται ιδανικά με τραγούδια διαφορετικών στυλ και ρυθμών αλλά και με παλαιές, σπάνιες φωτογραφίες αλλοτινών Καρναβαλιών. Το Πατρινό Καρναβάλι παρελαύνει σε όλο του το μεγαλείο στο έργο του Κομιμάτου μέσα από ένα συγκινητικό οδοιπορικό που ζωντανεύει από τις εξαιρετικές ερμηνείες, την εκλεκτή ζωντανή ορχήστρα υπό την καθοδήγηση του συνθέτη Τζόνι Ανδριόπουλου στο πιάνο, ο οποίος έχει κάνει και την ενορχήστρωση, αλλά και τα πλούσια κουστούμια και το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο όλων των συντελεστών.

Μια θαυμάσια δουλειά συνόλου που αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις και καταφέρνει να συνδυάσει αρμονικά τη σάτιρα με το συναίσθημα.

Οι παραστάσεις είναι καθημερινές, αρχίζουν στις 9.30μμ και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Κείμενο: Πλάκα Πλάκα (Κωνσταντίνος Μάγνης)

Σύνθεση – ενορχήστρωση: Τζώνυ Ανδριόπουλος

Σκηνοθεσία: Ηλίας Στεφανόπουλος

Σκηνικά - Κοστούμια: Ντούλη Δημητροπούλου

Χορογραφίες - Κίνηση: Κατερίνα Αναλυτή

Παραγωγή: Ριάννα Παπαχρηστοπούλου, Βίκυ Πολυμεροπούλου, Ντένης Χρυσανθόπουλος

Αξεσουάρ: Ντούλη Δημητροπούλου, Όλγα Μοσχόβου, Βίκυ Πολυμεροπούλου, Ελίζα Σιγαλού

Οπτικό Υλικό: Στέλιος Τόμπρος

Παίζουν οι «ηθοποιοί»: Νινέττα Αθανασοπούλου-Σερέτη, Kατερίνα Αναλυτή, Νίκος Αποστολόπουλος, Γιάννης Γιαννακόπουλος, Κωστής Κριτσώνης, Τάκης Κωσταντινόπουλος, Γιάννης Λιλής, Κωνσταντίνος Μάγνης, Μαρία Μεταξά, Γιώργος Μιχαλόπουλος, Νεφεντίνα Μοσχόβου, Όλγα Μοσχόβου, Παντελής Πανής, Χάρης Πανούτσος, Δημήτρης Πολίτης, Ντάνα Πολυμεροπούλου, Άννα Ροδοπούλου, Τζούλια Ροδοπούλου, Ελίζα Σιγαλού, Λουκία Σιμονοβίκη, ΄Ολγα Σταυρουλοπούλου, Γεωργία Τσούλου, Ντένης Χρυσανθόπουλος

Τραγουδούν: Φανή Αντωνοπούλου, Γιώργος Γκανασούλης, Ριάννα Παπαχρηστοπούλου, Ελένη Σπυράτου, Γιώργος Φαφούτης, Ιάσονας Φωτήλας, Χαρίκλεια Χατζησαββίδου

Μουσική παίζουν οι: Τζώνυ Ανδριόπουλος (πιάνο), Μιχάλης Δάρμας (μπάσο), Σταύρος Κωστής (κιθάρα), Έκτορας Μερκούρης (τρομπόνι), Χρήστος Μπίμπας (τρομπέτα), Κώστας Νικολόπουλος (ακορντεόν), Χρήστος Παγκόπουλος (ντραμς)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture