Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«Αυτό το Καρναβάλι κανένα παιδί χωρίς χαμόγελο!»

«Αυτό το Καρναβάλι κανένα παιδί χωρίς χαμόγελο!»

Το Café Restaurant Σταθμός παίρνει την πρωτοβουλία με αντάλλαγμα το χαμόγελο!

Το Café Restaurant Σταθμός φέτος το Καρναβάλι, παρά τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, παίρνει την πρωτοβουλία «να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς χαμόγελο»! Καλεί τους μικρούς του φίλους να συγκεντρώσουν στον χώρο του Café Restaurant Σταθμός παλιές αποκριάτικες στολές, οι οποίες στην συνέχεια θα δοθούν στον Κοινωνικό Τομέα του Δήμου Πατρέων, προκειμένου να μοιραστούν σε άπορες οικογένειες.

Η συγκέντρωση των στολών θα πραγματοποιηθεί από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, το Σάββατο 18/2/2012 και θα αποδοθούν την ίδια ημέρα στον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο, προκειμένου να φτάσουν στα παιδάκια εκείνα που θα χαρούν φορώντας τες πριν το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς. Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος της επιχείρησης κ. Δημήτρης Φλογεράς «Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς οφείλουμε όλοι να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που θα ανακουφίσουν ή θα βελτιώσουν την ψυχολογία των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Τα παιδιά είναι η πιο ευάλωτη κατηγορία, τα παιδιά πρέπει να χαμογελούν… Για αυτό και εμείς αποφασίσαμε αυτό το Καρναβάλι να βοηθήσουμε ώστε να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς χαμόγελο.. Αυτή είναι και η πρώτη από μια σειρά από πρωτοβουλίες που η επιχείρηση μας σκοπεύει να αναλάβει το επόμενο διάστημα προκειμένου να βοηθήσει…»

Αυτό το Καρναβάλι βοηθάμε όλοι για ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟ. Βρείτε παλιές, παιδικές, καρναβαλικές στολές, φέρτε τες στο Café Restaurant Σταθμός το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι και βοηθείστε ένα παιδί να περάσει χαρούμενες και χαμογελαστές Απόκριες. Οι στολές που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στον Κοινωνικό Τομέα του Δήμου Πατρέων, προκειμένου να διανεμηθούν σε παιδιά απόρων οικογενειών της πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture