Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το bestcarnival.gr είναι εδώ!

Το bestcarnival.gr είναι εδώ!

Καλό Καρναβάλι

Το ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ είναι πάλι εδώ, ζωντανό, έτοιμο να μας δώσει ευχάριστες στιγμές και να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο την αξία του. Η ιστοσελίδα www.bestcarnival.gr είναι μία προσπάθεια Πατρινών, που έχουν διαχρονική σχέση με το Καρναβάλι και επιθυμούν να ενημερώσουν, να ψυχαγωγήσουν, αλλά και να αναδείξουν αυτό το θεσμό, μέσα στη κοινωνία της Πάτρας , αλλά και εκτός αυτής. Επιθυμία τους είναι ο χώρος αυτός να αποτελεί σημείο αναφοράς του Πατρινού Καρναβαλιού.

Το www.bestcarnival.gr με τη στήριξη του www.thebest.gr, του Διευθύνοντος Συμβούλου Σπήλιου Πετρή και της Διευθύντριας Βασιλείας Καμάρα, ανοίγει σήμερα, 15 Φεβρουαρίου, τα «φτερά» του, φιλοδοξώντας να κερδίσει τις εντυπώσεις και τις καρδιές των συμπολιτών μας.

Συντονιστές αλλά και υπεύθυνοι για την ανάπτυξη αυτής της προσπάθειας είναι η Σμαράγδα Πετρή και ο Κώστας Αγγελάκης.

Οι υπεύθυνοι θέλουννα ευχαριστήσουν όλους εκείνους που έχουν βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση και επίσης να προσκαλέσουν όλους τους συμπολίτες αλλά και τους φορείς
της πόλης να συνδράμουν στην ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας.

Τέλος να διευκρινίσουμε ότι αυτή η ενέργεια θα είναι “ζωντανή” και θα αναπτύσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου επικοινωνώντας μαζί σας και εμπλουτίζοντας το υλικό του.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture