Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αίγιο: Τιμητική εκδήλωση για το έργο του Καθηγητή Γεωργίου Κοντοπούλου

Αίγιο: Τιμητική εκδήλωση για το έργο του...

Στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου «ΑΠΟΛΛΩΝ»

Οι φορείς της πόλεως του Αιγίου εκφράζοντες την ενδόμυχη επιθυμία όλων των Αιγιαλέων, τιμούν την προσωπικότητα και το επιστημονικό έργο του συμπολίτη Ελλογιμωτάτου Καθηγητή Γεωργίου Κοντοπούλου, με την ευκαιρία της αναγόρευσης του στο ανώτατο όλων των επιστημονικών και πνευματικών διακρίσεων αξίωμα, του Προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών, για την πολυετή και πολυσχιδή επιστημονική, διαδακτική, ερευνητική και συγγραφική προσφορά του παγκοσμίως, στην Επιστήμη της Αστρονομίας.

Για τον λόγο αυτό, όπως αναφέρει το www.aigialeianews.gr, οργανώνουν σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου «ΑΠΟΛΛΩΝ», ειδική τιμητική εκδήλωση.

Για τη ζωή και το επιστημονικό έργο του τιμωμένου προσώπου, θα μιλήσει ο Καθηγητής της Φυσικής και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Μουσικής Φίλιππος Οικονόμου. Ο Ελλογιμώτατος κ. Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών θα αναπτύξει το θέμα «Νεώτερες εξελίξεις στην Αστρονομία». Την εκδήλωση θα διανθίσει με την ερμηνεία τριών έργων Ελλήνων Συνθετών, η Χορωδία του Αιγίου, υπό την διεύθυνση του μουσικοδιδάσκαλου Λεωνίδα Χαραλαμπόπουλου, ενώ οι φορείς της πόλεως θα απονείμουν στον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών τιμητικές διακρίσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture