Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Tο Σάββατο τελικά ο διαγωνισμός καλύτερου Γαλακτομπούρεκου

Πάτρα: Tο Σάββατο τελικά ο διαγωνισμός κ...

Οι διαγωνιζόμενοι θα διαγωνιστούν σε δύο κατηγορίες

Μεταφέρεται για το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 στον Έσπερο στην Πλατεία Γεωργίου ο Διαγωνισμός Ανάδειξης του Καλύτερου Γαλακτομπούρεκου του Πατρινού Καρναβαλιού 2012, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας, στο πλαίσιο στήριξης των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα διαγωνιστούν σε δύο κατηγορίες: α) ζαχαροπλαστικές και παρεμφερείς επιχειρήσεις που εδρεύουν στα όρια του Δήμου Πατρέων και β) ιδιώτες.

Κάθε συμμετέχων θα παρασκευάσει στο χώρου του ένα ταψί (στρογγυλό Νο 32 ή ορθογώνιο 32Χ40) γαλακτομπούρεκο (παραδοσιακό με φύλλο κρούστας), το οποίο θα φέρει στον Έσπερο το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 18.00 και θα το εκθέσει σε ειδικό χώρο που θα έχει διαμορφωθεί με μέριμνα και ευθύνη της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Η Κριτική Επιτροπή, η σύνθεση της οποίας θα ανακοινωθεί σύντομα, θα δοκιμάσει και θα αναδείξει το καλύτερο γαλακτομπούρεκο του Πατρινού Καρναβαλιού 2012.

Ο νικητής της πρώτης κατηγορίας του Διαγωνισμού θα έχει την δυνατότητα να προχωρήσει σε παρασκευή και πώληση ποσοτήτων γαλακτομπούρεκου από ειδικό περίπτερο που με δική του ευθύνη θα στηθεί στον Έσπερο κατά το τελευταίο τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού. Η πώληση θα γίνεται με γίνεται με δική του ευθύνη, με τιμή που θα καθοριστεί από κοινού με την Κοινωφελή Επιχείρηση.

Ο νικητής της δεύτερης κατηγορίας θα λάβει σχετικό βραβείο, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά συμμετοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στα τηλέφωνα 2610-390915 και 6980703875(κα Ασπασία Παϊζη) και στο email:[email protected].

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture