Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αιγιάλεια: Ποιες εκδηλώσεις θα γίνουν στο καρναβάλι

Αιγιάλεια: Ποιες εκδηλώσεις θα γίνουν στ...

Τι αποφάσισε το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης

Ύστερα από έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο των μελών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρηση Αιγιάλειας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, αποφασίστηκαν ποιες καρναβαλικές εκδηλώσεις θα γίνουν στην πόλη. Η απόφαση ελήφθη μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή.

Συγκεκριμένα σε ψήφισμα του Δ..Σ. αναφέρονται τα εξής:

«Η  πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της  Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας   συμπαραστέκονται στους πληγέντες από τις φυσικές  καταστροφές συμπολίτες μας και θα συνδράμουν, όχι μόνο ηθικά αλλά και υλικά, τις οικογένειες που θα διαπιστωθεί ότι αντιμετωπίζουν το σοβαρότερο πρόβλημα».

Σχετικά με την διεξαγωγή των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Αιγιάλεια και κατόπιν ψηφίσματος που κατέθεσαν στην ΔΗΕΚΕΠΑ  τα μέλη της Καρναβαλικής Επιτροπής Ακράτας-Αιγείρας, αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

θα πραγματοποιηθεί η Παιδική Καρναβαλική Παρέλαση στο Αίγιο, στις 19 Φεβρουαρίου, καθώς και οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις που αναφέρονται στα παιδιά-εργαστήρια καπέλου και μάσκας από 8 έως και 12 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου,  οι θεατρικές  παραστάσεις  στο κινηματοθέατρο «Απόλλων» στις 13 Φεβρουαρίου, καθώς και η ημέρα γκράφιτι στις 18 Φεβρουαρίου.

Εν συνεχεία, μετά από επανεκτίμηση της κατάστασης στην Ανατολική Αιγιάλεια από την Καρναβαλική Επιτροπή Ακράτας-Αιγείρας , θα υπάρξει νέα απόφαση σχετικά  με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που θα γίνουν σε αυτές τις περιοχές το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture