Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Φοβάται αντίποινα μετά την έκρηξη στα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του ΠΑΟ η ΕΛ.ΑΣ.

Πάτρα: Φοβάται αντίποινα μετά την έκρηξη...

Συνεχίζονται οι προσαγωγές ατόμων στην ασφάλεια Πάτρας

Το ενδεχόμενο αντίποινων σε βάρος γραφείων συνδέσμων άλλων ομάδων μετά την επίθεση στα γραφεία των οπαδών του Παναθηναϊκού στην οδό Σαχτούρη, φοβάται η ηγεσία της τοπικής αστυνομίας στην Πάτρα. Πληροφορίες θέλουν τους αξιωματικούς ήδη να επεξεργάζονται σχέδιο φύλαξης σε 24ωρη βάση στα κτίρια όπου στεγάζονται τα γραφεία φιλάθλων ποδοσφαιρικών ομάδων τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα και μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι προσαγωγές στην Ασφάλεια στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και για τον εντοπισμό των δραστών που τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό στα γραφεία του συνδέσμου των οπαδών του Παναθηναϊκού στην οδό Σαχτούρη που είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε διπλανά κτίρια και οχήματα.

Η Αστυνομία στρέφει την προσοχή της προς το παρόν, σε ομάδα έμπειρων ατόμων που εξειδικεύονται στην χρήση εκρηκτικών και έχουν την δυνατότητα να προμηθεύονται εκρηκτική ύλη ανά πάσα στιγμή.

Η ίδια εκτίμηση γίνεται και για την έκρηξη που είχε σημειωθεί στα ξημερώματα της 3ης Ιανουαρίου στο κατάστημα ΒΒ KING στα Υψηλά Αλώνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις