Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαία: Σε επιφυλακή η Περιφέρεια για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Αχαία: Σε επιφυλακή η Περιφέρεια για την...

Δυο εκχιονιστικά κινούνται ήδη στο ορεινό οδικό δίκτυο

Σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας βρίσκεται το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας ύστερα από εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Γρήγορη Αλεξόπουλου και μετά από το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Ήδη, από το πρωί της Τρίτης δυο εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας κινούνται στο ορεινό οδικό δίκτυο της Αχαΐας για την αντιμετώπιση του πάγου και την ρίψη αλατιού στους δρόμους ενώ σε επιφυλακή βρίσκεται όλος ο μηχανολογικός εξοπλισμός, τόσο στο εργοτάξιο Σκεπαστού όσο και στο εργοτάξιο του Χαράδρου.

Το ένα από τα δυο εκχιονιστικά κινείται στον άξονα Χαλανδρίτσα – Βλασία- Καλάβρυτα- Κερνίτσα- Πούντα και το δεύτερο στην πλευρά Αιγίου – Φτέρης. Στο μεταξύ μικρής έκτασης κατολίσθηση που σημειώθηκε στην περιοχή Πλατανιώτισσας αντιμετωπίστηκε άμεσα από μηχάνημα της Περιφέρειας.

Στο εργοτάξιο Χαράδρου βρίσκονται σε επιφυλακή δυο γκρέιντερ, ένας φορτωτής και ένα ακόμη εκχιονιστικό μηχάνημα («αλατιέρα») ενώ στο Σκεπαστό σε επιφυλακή βρίσκονται δυο ακόμη μηχανήματα. Ανάλογη προετοιμασία έχει γίνει και από τους Δήμους ώστε να αντιμετωπιστούν έγκαιρα τυχόν προβλήματα που θα ανακύψουν από την κακοκαιρία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις