Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Με επιτυχία η διημερίδα "Ενδόραμα" στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

Με επιτυχία η διημερίδα "Ενδόραμα&q...

Παρουσιάστηκαν οι πλέον ενδιαφέρουσες παγκοσμίως δημοσιεύσεις σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα της Ενδοκρινολογίας

Ολοκληρώθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία οι εργασίες της ενδοκρινολογικής διημερίδας ΕΝΔΟΡΑΜΑ που πραγματοποιήθηκε στις 27-28/1/12 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Στον καθιερωμένο πλέον αυτόν ετήσιο θεσμό παρουσιάστηκαν οι πλέον ενδιαφέρουσες παγκοσμίως δημοσιεύσεις σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα της Ενδοκρινολογίας (σακχαρώδης διαβήτης, θυροειδής, υπόφυση, επινεφρίδια, κ.ά.) και συμμετείχαν γύρω στους τετρακόσιους ενδοκρινολόγους από όλη την Ελλάδα.

Το ΕΝΔΟΡΑΜΑ έχει πανελλήνιο χαρακτήρα, αλλά διεξάγεται κάθε χρόνο στην Πάτρα, με πρωτοβουλία των ενδοκρινολόγων του Πανεπιστημίου Πατρών Απόστολου Βαγενάκη (ομότιμου καθηγητή), Νεοκλή Γεωργόπουλου (επίκ. καθηγητή) και Κώστα Μάρκου (αναπλ. καθηγητή). Το ΕΝΔΟΡΑΜΑ συμπληρώνει το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΝΔΟΡΑΜΑ, μια πολιτιστική δράση με σαφή και διακριτό θεματικό άξονα κάθε χρόνο, την επιμέλεια του οποίου έχει η ιστορικός Ανδρονίκη Χρυσάφη.Τη φετινή χρονιά ήταν αφιερωμένο στο Θέατρο. Σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας διοργανώθηκε έκθεση θεατρικού υλικού στο φουαγέ του Συνεδριακού Κέντρου («Μεταμορφώσεις»): κουστούμια, αφίσες, βιβλία και προγράμματα από τα είκοσι τέσσερα χρόνια πορείας του ΔΗΠΕΘΕ αλλά και τη αρχιτεκτονική ιστορία του κτιρίου ΑΠΟΛΛΩΝ. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν δύο εκδηλώσεις:

Την Παρασκευή (27/1) έγινε ένα αφιέρωμα στον Θὀδωρο Αγγελόπουλο, όπου προβλήθηκε και ένα απόσπασμα από τον Θίασο. Το Σάββατο το βράδυ (28/1), η ηθοποιός Εύα Κοταμανίδου ανέγνωσε την Γ´ ραψωδία της Ιλιάδας σε μετάφραση Δημήτρη Μαρωνίτη, ενώ στο πιάνο τη συνόδεψε ο Γιὠργος Μεταξάς. Τις δύο αυτές εκδηλώσεις, παράλληλα με τον ιατρικό κόσμο, παρακολούθησαν πολλά μέλη της πανεπιστημακής κοινότητας αλλά και θεατρόφιλο κοινό της πολης.Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being