Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αιγιάλεια: Οι εθελοντές στο Εργαστήρι Κατασκευής Αποκριάτικης Μάσκας

Αιγιάλεια: Οι εθελοντές στο Εργαστήρι Κα...

Διδάχθηκαν βασικούς κανόνες για την δημιουργία καρναβαλικών προσωπείων

Το απόγευμα της Κυριακής 29 Ιανουαρίου οι εθελοντές της Ομάδας Α΄ της Δημοτικής  Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιάλειας, εκπαιδεύτηκαν για να λάβουν μέρος στο Εργαστήρι Κατασκευής Αποκριάτικης Μάσκας. που εντάσσεται στις καρναβαλικές δράσεις του φετινού Παιδικού Καρναβαλιού Αιγιάλειας.

Δεκαπέντε άτομα, μέλη της εθελοντικής ομάδας, διδάχθηκαν βασικούς κανόνες για την δημιουργία καρναβαλικών προσωπείων,  έτσι ώστε ένα έχουν την δυνατότητα να συμβάλουν επιτυχώς  κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του Εργαστηρίου Μάσκας, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 11 και 12 Φεβρουαρίου, στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου.

Η εκπαίδευση έγινε στο εργαστήριο του εικαστικού Νίκου Λυριντζή, ο οποίος και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το ενδιαφέρον των εθελοντών και από τις δημιουργικές τους ικανότητες.

Ο κ. Λυριντζής πρότεινε μια ακόμα συνάντηση με τους εθελοντές, με στόχο την ακόμα καλύτερη προετοιμασία τους. Η συνάντηση αυτή θα γίνει περί τα μέσα της εβδομάδας. Μαζί με τους εθελοντές βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής και η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Βασιλική Ψυχράμη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture