Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Κι άλλες φωτογραφίες από τον "Παράδεισο" του Παναγιώτη Φαφούτη

Κι άλλες φωτογραφίες από τον "Παράδ...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στα Ster Cinemas

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 24ης Ιανουαρίου στα Ster Cinemas η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Παράδεισος» του Πατρινού σκηνοθέτη Παναγιώτη Φαφούτη, που διοργάνωσε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2012 η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας με τη συμμετοχή της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας, των χορηγών της ταινίας και των χορηγών επικοινωνίας. Τους προσκεκλημένους πριν την είσοδό τους στην αίθουσα, υποδεχόταν σχήμα της Μπάντας του Δήμου Πατρέων διαμορφώνοντας εορταστικό κλίμα, ενώ επίσης στους θεατές προσφερόταν μια αποκριάτικη μάσκα δίνοντας τον τόνο για την καρναβαλική προβολή.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα 5 των Ster Cinemas-ο σκηνοθέτης της ταινίας Παναγιώτης Φαφούτης ευχαρίστησε το κοινό για την προσέλευσή του τονίζοντας ότι «ο Παράδεισος εκτός από δική μου ταινία είναι και δική σας».

Ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στη μεγάλη του αγάπη, την Πάτρα λέγοντας ότι δεν αισθάνεται πουθενά καλύτερα από ότι στην πόλη του. «Εσείς είστε η οικογένειά μου με τα καλά και τα κακά». Και υπογράμμισε το πάθος του για το Πατρινό Καρναβάλι, το οποίο έχει ζήσει από μέσα από μικρή ηλικία. Κάλεσε το κοινό να αγκαλιάσει την ταινία που αρχίζει από σήμερα την κανονική πορεία της στις αίθουσες (στην Πάτρα στην αίθουσα 7 των Ster Cinemas) επισημαίνοντας τη «σκληρή» διανομή των ταινιών.

Τέλος ευχαρίστησε και παρουσίασε κάποιους από τους συντελεστές της ταινίας, την παραγωγό Μαρία Δρανδάκη, τον διευθυντή φωτογραφίας Γιώργο Παπανδρικόπουλο, τον Γιώργο Παλλήκαρης aka G.Pal που έκανε τη μουσική, τους ηθοποιούς Χρήστο Λούλη, Νατάσα Ζάγκα, Βαγγέλη Αλεξανδρή, Μιχάλη Φωτόπουλο, Λίλα Μπακλέση, Μίλτο Νίκα, αλλά και Πατρινούς ερασιτέχνες ηθοποιούς που βρίσκονταν ανάμεσα στο κοινό όπως την Κατερίνα Λειβαδά, τον Χάρη Πανούτσο, το Γιώργο Λογαρά, τον Ιάσονα Φωτήλα, τη Λουκία Σιμονοβίκη-Κορδοπάτη και πολλούς άλλους.

O «Παράδεισος», που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του Πατρινού Καρναβαλιού του 2010 με ήρωες μέλη του καρναβαλικού πληρώματος «Παράδεισος», ενθουσίασε το κοινό με τον καταιγιστικό ρυθμό του και το θαυμάσιο συνδυασμό δυναμισμού, ρεαλισμού και ευαισθησίας.

Η ταινία είναι η καλύτερη διαφήμιση για το Πατρινό Καρναβάλι, αφού με μόνιμο φόντο την καρναβαλική ατμόσφαιρα (Καρναβαλικό Εργαστήρι, παρελάσεις, καύση Καρναβάλου και πυροτεχνήματα, χοροί και πάρτι σε κέντρα διασκέδασης κλπ) ξεδιπλώνονται οι ιστορίες τεσσάρων ζευγαριών που αναζητούν το δικό τους παράδεισο μέσα στα εκτυφλωτικά φώτα και στα φανταχτερά άρματα.

Τα εντυπωσιακά πλάνα στους ανοιχτούς χώρους με τις επιβλητικές και μεγαλόπρεπες παρελάσεις εναλλάσσονται με τις σκηνές στους κλειστούς χώρους όπου υφαίνονται οι σχέσεις και οι χαρακτήρες των ηρώων.

Ο έρωτας και τα ερωτηματικά για το μεγάλο στοίχημα της συντροφικότητας αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία ο σκηνοθέτης Παναγιώτης Φαφούτης σμιλεύει τις σχέσεις, τις πράξεις και τα συναισθήματα των ηρώων του.

Ο σκηνοθέτης κατάφερε να αποσπάσει εξαιρετικές ερμηνείες από τους φτασμένους ηθοποιούς του Όλια Λαζαρίδου, Ερρίκο Λίτση, Χρήστο Λούλη και Μαρία Σκουλά, να μας παρουσιάσει φρέσκα πρόσωπα όπως η Νατάσα Ζάγκα, ο Μιχάλης Φωτόπουλος, η Λίλα Μπακλέση που άφησαν υποσχέσεις για μια πολύ καλή περαιτέρω πορεία στην υποκριτική και να ενσωματώσει πολλά γνώριμα πρόσωπα της πόλης στο κινηματογραφικό του κόσμο.

Μια ταινία απαραίτητη να καταγραφεί στη μνήμη κάθε Πατρινού, κάθε φίλου του Καρναβαλιού μας και κάθε κινηματογραφόφιλου, ιδανική να τη συναντήσετε αυτές τις μέρες που η καρναβαλική περίοδος βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Μετά την προβολή της ταινίας ακολούθησε πάρτι στο bar Libido της Veso Mare.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View