Sports letters

Της Κωνσταντίνας Ανδριοπούλου


Αποχώρηση Τριταιϊκού από το πρωτάθλημα - Δήλωση του προέδρου Θόδωρου Πετρούτσου

"H δεδηλωμένη αδυναμία να υλοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας, καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα"

Μοιραστείτε το άρθρο:


Αποχώρηση Τριταιϊκού από το πρωτάθλημα - Δήλωση του προέδρου Θόδωρου Πετρούτσου "H δεδηλωμένη αδυναμία να υλοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας, καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα"

Η αποχώρηση του Τριταιϊκού από το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, είναι και επίσημα, γεγονός. Σε ανακοίωνσή του, ο πρόεδρος της ομάδας Θόδωρος Πετρούτσος, εξήγει τους λόγους της απόφασης αυτηής, ενώ κάνει και έναν μικρό απολογισμό με τα πεπραγμένα του συλλόγου: «Ο Α.Σ. ΤΡΙΤΑΙΙΚΟΣ όλα αυτά τα χρόνια είχε μία διαδρομή εκ διαμέτρου αντίθετη με την ταπεινή καταγωγή του. Έκανε την υπέρβαση, έδωσε νόημα στον αθλητισμό της περιοχής, κι έκανε γνωστό τον Ερύμανθο πέρα από τα στενά όρια του νομού. Προσέλκυσε νέους φιλάθλους, νέα παιδιά που ασχολήθηκαν και ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και είναι μία ομάδα που πέρα από τις αγωνιστικές της επιτυχίες, δίδαξε ήθος. Το τελευταίο για εμάς είναι το πιο σημαντικό και αν υπάρχουν διαφωνίες, κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν η ομάδα, στην παρθενική της συμμετοχή στη Δ’ Εθνική, έλαβε από την ΕΠΟ το βραβείο του fair play.

H δεδηλωμένη αδυναμία να υλοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας, καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Σε ένα θολό περιβάλλον δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε. Η σκέψη αποχώρησης υπήρχε από το καλοκαίρι, ωστόσο, έγινε μία τελευταία προσπάθεια να βρεθούν χορηγοί, άνθρωποι που μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά, πήραμε κάποιες –ανεκπλήρωτες, όπως αποδείχθηκε- υποσχέσεις και γι’ αυτό το λόγο προσπαθήσαμε να κρατήσουμε ζωντανό το σύλλογο.
Η οικονομική κατάσταση που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα δεν μας επιτρέπει να συνεχίσουμε. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο, τον Τριταιικό, ευχαριστούμε όσους μας βοήθησαν μέχρι το τέλος, αλλά θα ήταν ανεύθυνο εκ μέρους μας να συνεχίσουμε από τη στιγμή που οι δυνατότητές μας φτάνουν μέχρι εδώ.

Παραδίδουμε μία ομάδα η οποία κατέκτησε τα πάντα στο διάβα της. Το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, το Κύπελλο Ερασιτεχνών και δύο Κύπελλα Σούπερ Καπ. Θυμίζουμε, πως όταν αναλάβαμε η ομάδα σώθηκε μέσω μπαράζ στην Α’ κατηγορία το 2007, όταν και ξεκίνησε η θητεία μας.
Παραδίδουμε την σφραγίδα στο δήμο Ερύμανθου γιατί η ομάδα εκπροσωπεί στο δήμο, παρότι ήταν για πολλά χρόνια το «καμάρι» του δήμου Τριταίας.

Ευχαριστούμε όσους μας βοήθησαν, κάναμε μία προσπάθεια πέρα από τις δυνάμεις μας, δαπανήσαμε χρόνο και χρήμα αλλά το ασαφές οικονομικό περιβάλλον δεν μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε στις επάλξεις.
Το ποδόσφαιρο δεν είναι το παν, είναι ένα χόμπι, ένα ωραίο παραμύθι και όλα τα παραμύθια κάποτε τελειώνουν. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή και δε δυνάμεθα να τα θυσιάσουμε».
Εκ του Δ.Σ. Ο πρόεδρος Θεόδωρος Πετρούτσος".

 Δημοσιεύτηκε: 29/11/2011 19:02

Τυπώθηκε: 17/02/2019 14:31

Από: www.thebest.gr/news/index/viewStory/101347

thebest.gr © 2019Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου

Αυτό που έχω να κάνω, όλο κι όλο, είναι να επινοήσω ένα αριθμό λέξεων. Επιπλέον, μπορώ να επαναλαμβάνω λέξεις!

Μια φορά και έναν καιρό... έπαψα να ανησυχώ για το περίπλοκο των πραγμάτων και άρχισα να βλέπω τον αθλητισμό με πιο απλό και πεζό τρόπο... Άνθρωποι χωρισμένοι σε ομάδες, δίνουν υποσχέσεις, ξοδεύουν χρόνο και χρήμα. Αυτό είναι όμως αθλητισμός; Ζήσαν αυτοί καλά και εμείς... στις λέξεις μας!