Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Kinky Basement Productions επιστρέφει με νέο πρόγραμμα

Η Kinky Basement Productions επιστρέφει ...

Το παρουσιάζει στο Opal Cafe Bar

Η Kinky Basement Productions επιστρέφει δυναμικά τη νέα σεζόν και μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί της το νέο πρόγραμμα του kinkyradio.gr. Στην πρόσκληση αναφέρει:

"Η Kinky οικογένεια συνεχώς μεγαλώνει και οι νέοι παραγωγοί του Kinkyradio σε συνδυασμό με τα μέλη της Kinky Basement Productions που εδώ και 6 χρόνια διοργανώνουν τα πιο hot events της Πάτρας, σας υπόσχονται μια χρονιά γεμάτη μουσική, ραδιόφωνο, καλή διάθεση και με πολλές εκπλήξεις.

Ο kinkyradio.gr αποτελεί τον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό της Kinky Basement Productions, ο οποίος απευθύνεται σε νεανικό κυρίως κοινό. House και Electro/Dance είναι τα βασικά είδη μουσικής που επιλέγουν για σας οι παραγωγοί του σταθμού. Επίσης υπάρχουν ειδικές εκπομπές, κατά τις οποίες οι ακροατές μπορούν να ακούσουν και διαφορετικά είδη μουσικής, με ειδικά αφιερώματα και σπάνιες εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών από τη House, τη Rock και την εναλλακτική σκηνή.

Την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, στις 16.00 το απόγευμα, στο Opal Cafe Bar, η Kinky Basement Productions παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα του σταθμού και τους νέους παραγωγούς.

Μαζί μας θα βρίσκονται οι αγαπημένοι μας συνεργάτες  του PatrasEvents, του club εκδρομών X-trips και του βιβλιοπωλείου Rubik's...

Be there… Kinky is back!!!!!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture