Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 17 Ιουνίου

Tα ζώδια για σήμερα, 17 Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Δίδυμοι

Ο δυναμικός Άρης απ' το ζώδιό σας σχηματίζει θετική όψη με τον επινοητικό Ουρανό, η οποία ωθεί σε έξυπνες και καίριες κινήσεις που φέρνουν λύσεις κι εξέλιξη στα σχέδιά σας. Καλή μέρα για ξεκινήματα, τα οποία  προσπαθήστε να μην αναβάλλετε άλλο, καθώς μετά τις 20 του μήνα ξεκινά σταδιακά η επιρροή του ανάδρομου Ερμή (τυπικά απ' τις 26/6).

Καρκίνος

Θετικές εξελίξεις είναι πιθανές στα επαγγελματικά σας, με την ευνοϊκή όψη Άρη-Ουρανού να κινεί  σχετικά γρήγορα τις καταστάσεις, ενώ ενστικτωδώς κάνετε επιτυχημένες κινήσεις. Συναισθηματικά βέβαια η μέρα είναι λίγο βαριά και άστατη, ειδικά προς το βράδυ, όπου γίνεται και μια ψυχολογική κάθαρση. Προσοχή σε απρόοπτα και στη νευρική ένταση.

Λέων

Τα σχέδιά σας σήμερα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχτούν γρήγορα κι επιτυχημένα, ενώ κάποιοι φίλοι και γνωστοί φαίνεται να βοηθούν προς αυτή τη κατεύθυνση. Καλή μέρα για δικτύωση, ενώ είναι πιθανές θετικές, ίσως και αναπάντεχες εξελίξεις και σε σπουδές, ταξίδια, νομικά θέματα. Προσέξτε όμως τα επικοινωνιακά προβλήματα, ειδικά προς το βράδυ.

Παρθένος

Η διέλευση του Άρη απ' τον επαγγελματικό σας τομέα τις τελευταίες εβδομάδες, σάς έχει κάνει αρκετά δραστήριους  και τολμηρούς, ενώ τώρα η θετική όψη που σχηματίζει με τον Ουρανό, σάς ωθεί σε πρωτοβουλίες και σε επινοητικές κινήσεις. Έτσι παρουσιάζεται πρόοδος. Αυτό που θέλει προσοχή σήμερα είναι τα οικονομικά σας – πιθανά ξαφνικά έξοδα.

Ζυγός

Αυξάνει την ενεργητικότητα και την επινοητικότητά σας η θετική γωνία Άρη-Ουρανού, κι έτσι με έξυπνο τρόπο ανοίγετε δρόμους στη ζωή σας, ενώ παίρνετε πρωτοβουλίες για συνεργασίες και για να εξελίξετε τις σχέσεις σας. Βέβαια προς το βράδυ, οι δύσκολες όψεις της Σελήνης βαραίνουν λίγο τη διάθεση και προκαλούν και νευρική ένταση.

Σκορπιός

Επαγγελματικά και οικονομικά πάνε καλά τώρα, ενώ ίσως παίρνετε το θάρρος και διεκδικείτε πράγματα, με επιτυχία. Αυτό που θέλει προσοχή είναι κάποιες εμμονές και αρνητικές σκέψεις, ειδικά προς το βράδυ, ενώ μπορεί να παρεξηγείτε εύκολα όσα λέγονται. Μην προσπαθείτε να εξάγετε αρνητικά συμπεράσματα και η αλήθεια θα σας αποκαλυφθεί.

Τοξότης

Είστε διεκδικητικοί στις σχέσεις αυτή τη περίοδο, ενώ τώρα με τη θετική όψη Άρη-Ουρανού κάνετε κινήσεις και παίρνετε πρωτοβουλίες ώστε να προχωρήσουν τα πράγματα. Ίσως ξαφνιάζετε κιόλας ευχάριστα το σύντροφο. Αν και προς το βράδυ θα πρέπει να προσέξετε κάποιες απότομες αντιδράσεις, τόσο στις φιλικές, όσο και στις ερωτικές σχέσεις.

Αιγόκερως

Σε θέματα σπιτιού κι επαγγελματικών κινούνται γρήγορα και θετικά τα πράγματα, με την ευνοϊκή γωνία  Άρη-Ουρανού να σας ωθεί σε δράση και σε έξυπνες κινήσεις. Η Σελήνη ωστόσο σχηματίζει ορισμένες δυσμενείς όψεις, τις οποίες θα νιώσετε κυρίως προς το βράδυ, όπου είναι πιθανή συναισθηματική κάθαρση, κάποια απρόοπτα, εμμονές και ένταση.

Υδροχόος

Επιτυχημένες επαφές γίνονται με την θετική γωνία Άρη-Ουρανού, λόγω της οποίας είστε πιο δραστήριοι επικοινωνιακά και πετυχαίνετε πράγματα και στα ερωτικά. Έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες, στις οποίες άλλωστε το ζώδιό σας έχει ταλέντο. Αυξημένη δημιουργικότητα και ζωτικότητα. Προσέξτε όμως και κάποια παρασκήνια, ειδικά προς το βράδυ.

Ιχθύες

Θετική για τα οικονομικά και για θέματα σπιτιού είναι η  ευνοϊκή όψη Άρη-Ουρανού, λόγω της οποίας τακτοποιούνται εύκολα και γρήγορα ανάλογα ζητήματα, ενώ με την επινοητικότητά σας έχετε την ευκαιρία τώρα για να ανοίξετε νέες πηγές εσόδων. Δεν θα λείπουν κάποιες ίντριγκες, μυστικά ή χειριστικές τάσεις, ειδικά στις φιλίες, προς το βράδυ.

Κριός

Η θετική όψη Άρη-Ουρανού φέρνει κάποιες αναπάντεχες συναντήσεις ή νέα που εξελίσσουν τη ζωή σας. Γνωριμίες, συζητήσεις κι επιτυχημένες συμφωνίες. Η Σελήνη βέβαια σχηματίζει ορισμένες δύσκολες γωνίες, οι οποίες ειδικά το βράδυ προκαλούν καχυποψία, υπόγειους ανταγωνισμούς αλλά και κάποια απρόοπτα ή απότομες συμπεριφορές και κυκλοθυμία στις σχέσεις.

Tαύρος

Κάτι καλό, ίσως κι αναπάντεχο συμβαίνει στα οικονομικά σας, όχι απαραίτητα κάτι μεγάλο, που όμως σάς βγάζει από δύσκολες θέσεις. Η θετική γωνία Άρη-Ουρανού σάς ωθεί σε έξυπνες και κερδοφόρες πρωτοβουλίες. Λίγη παραπάνω ευαισθησία σε θέματα υγείας ίσως υπάρχει σήμερα, γι' αυτό προσέξτε περισσότερο τη διατροφή αλλά και τα συναισθήματά σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being