Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 14 Ιουνίου

Tα ζώδια για σήμερα, 14 Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Δίδυμοι

Κινητικό κι επικοινωνιακό το πρώτο κομμάτι της μέρας, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Δία φέρνει κάποια καλά νέα το πρωί και η διάθεση είναι  αισιόδοξη. Αρκετές μετακινήσεις, βόλτες, συναντήσεις και άφθονη κουβεντούλα μέχρι αργά το απόγευμα. Κατόπιν το πιθανότερο είναι να κάτσετε μέσα – ιδανική βραδιά να καλέσετε τους φίλους στο σπίτι.

Καρκίνος

Οικονομικές συναλλαγές, αγορές, πωλήσεις και πληρωμές για το πρώτο κομμάτι της μέρας, ενώ τα έσοδα πάνε σχετικά καλά. Απολαμβάνετε επίσης το καλό φαγητό, τη μουσική αλλά και την ηρεμία. Πιο επικοινωνιακό θα γίνει το κλίμα μετά το απόγευμα, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία για βόλτες, γνωριμίες, ακόμα και για ταξιδάκια.

Λέων

Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη θα διατρέχει το ζώδιό σας και θα έχετε αρκετή όρεξη, ζωντάνια κι αυτοπεποίθηση, ιδανική μέρα για αθλητισμό, δημιουργικότητα αλλά και έρωτα, ενώ η θετική της όψη με τον Δία φέρνει κάποιες καλές εξελίξεις. Κατόπιν θα περάσει στην Παρθένο και είναι πιθανό να σας απασχολήσουν ορισμένα οικονομικά θέματα.

Παρθένος

Μια τάση απόσυρσης και φυγής είναι πιθανό να έχετε σήμερα, ενώ κλείνουν και ορισμένοι κύκλοι σε διάφορα ζητήματα. Το απόγευμα εισέρχεται στο ζώδιό σας η Σελήνη και γίνεστε πιο δραστήριοι, αλλά αργά το βράδυ θα σχηματίσει αντίθεση με τον ονειρικό Ποσειδώνα, μια όψη ρομαντική αλλά και χαοτική. Προσέξτε την κατάχρηση στο αλκοόλ.

Ζυγός

Η μέρα ξεκινά θετικά, με την ευνοϊκή όψη Σελήνης-Δία να προωθεί τα σχέδιά σας και να φέρνει κάποια καλά νέα ή εξελίξεις, όχι απαραίτητα κάτι πολύ μεγάλο. Οι φίλοι και οι γνωστοί είναι πηγή χαράς. Μετά το απόγευμα η Σελήνη θα αλλάξει ζώδιο και η διάθεση θα γίνει πιο εσωστρεφής. Ιδανική βραδιά για να απολαύσετε την τέχνη.

Σκορπιός

Οι επόμενες μέρες θα είναι πιο θετικές και ξεκούραστες, ενώ  υποχωρεί η επιρροή των δύσκολων όψεων της Αφροδίτης που προκάλεσαν ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις. Σήμερα η εστίαση της προσοχής βρίσκεται στα επαγγελματικά μέχρι το απόγευμα, ενώ κατόπιν θα τονιστεί ο οίκος της φιλίας και θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με τις παρέες σας.

Τοξότης

Κάποια καλά νέα είναι πιθανά το πρωί, όχι απαραίτητα κάτι το πολύ σπουδαίο, όμως η μέρα ξεκινά αισιόδοξα, δημιουργικά και η ζωτικότητά σας είναι ανεβασμένη. Μετά το απόγευμα που θα αλλάξει ζώδιο η Σελήνη, η διάθεση θα γίνει πιο ρομαντική αλλά και χαοτική, ενώ το βράδυ θα πρέπει να προσέξετε την κατανάλωση του αλκοόλ.

Αιγόκερως

Θέματα οικονομικά τονίζει μέχρι το απόγευμα η Σελήνη, ενώ το πρωί που σχηματίζει θετική όψη με τον Δία κάτι καλό γίνεται εκεί αλλά και στα εργασιακά σας. Απ' το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στη Παρθένο θα έχετε την ευκαιρία για ταξίδια και αναζητήσεις, ενώ το βράδυ ανεβαίνει ο ρομαντισμός και θα απολαύσετε και ό,τι καλλιτεχνικό.

Υδροχόος

Η μέρα ξεκινά θετικά, κοινωνικά, δημιουργικά και με εξωστρέφεια, ενώ είναι πιθανές μικρές, ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά αλλά και σε συνεργασίες. Μέχρι το απόγευμα θα κρατήσει αυτό το mood, ενώ κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και θα μπείτε σε κάπως πιο εσωστρεφή αλλά κι ερωτική φάση. Ανάγκη εσωτερικού ψαξίματος και κάθαρσης.

Ιχθύες

Τον εργασιακό οίκο τονίζει μέχρι το απόγευμα η Σελήνη, ενώ η θετική όψη που σχηματίζει το πρωί με τον Δία, μπορεί να φέρει κάποιες καλές επαφές, συζητήσεις και γνωριμίες. Τακτοποιείτε επίσης θέματα υγείας, διατροφής, καθημερινότητας. Πολύ πιο κοινωνικό, καλλιτεχνικό και ρομαντικό το βράδυ, αλλά θα πρέπει να προσέξετε το μπέρδεμα και το αλκοόλ.

Κριός

Θετικό το κλίμα και για σήμερα, με τη Σελήνη απ' το Λέοντα μέχρι το απόγευμα να προσφέρει χαρά, ζωτικότητα και δημιουργικότητα, ενώ το πρωί είναι πιθανά μικρά, ευχάριστα νέα ή συναντήσεις και συζητήσεις. Αργότερα θα περάσει στην Παρθένο και θα έχετε την ευκαιρία για τακτοποίηση, καθάρισμα και ενασχόληση με λεπτομέρειες της καθημερινότητας.

Tαύρος

Για το πρώτο κομμάτι της μέρας η Σελήνη θα τονίζει θέματα σπιτιού  και οικογένειας, κι έτσι θα ασχοληθείτε με τους δικούς σας και με το σπίτι σας κυρίως. Μετά το απόγευμα όμως θα έχετε την ευκαιρία για εξόδους και φλερτ, ενώ η ζωτικότητα και η δημιουργικότητά σας τονώνονται. Καλές εξελίξεις στα οικονομικά το πρωί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being