Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Μαχαιρίτσας, Σταρόβας, Ζουγανέλης και ο Μπάμπης Στόκας έρχονται παρέα στην Πάτρα

Μαχαιρίτσας, Σταρόβας, Ζουγανέλης και ο ...

Θα δώσουν συναυλία στο στάδιο της Παναχαικής στις 26 Ιουνίου 2013

Μουσικά «Παρόντες» θα δηλώσουν οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μπάμπης Στόκας, Δημήτρης Σταρόβας και ο Γιάννης Ζουγανέλης σε μία μοναδική live εμφάνιση στο Στάδιο της Παναχαϊκής στην Πάτρα, την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 21.30.

H μεγάλη αυτή ανοιχτή συναυλία του φετινού καλοκαιριού, από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε, αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον από το κοινό.

Τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 12 ευρώ το κανονικό και 10 ευρώ για τους φοιτητές και τους άνεργους. Προπώληση στα δισκοπωλεία Musical, Discover, στο Δίηχο και στο καφέ Οro antico, στην Αγ. Νικολάου.

Γενική είσοδος την ημέρα της συναυλίας - 15 €. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να απευθύνεται στο τηλ. 6943268822

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Γιάννης Ζουγανέλης συμπράττουν καλλιτεχνικά με τον δικό τους ανεπανάληπτο τρόπο και αναμένεται με τα τραγούδια αλλά και τα χιουμοριστικά «σκετς» τους να ξεσηκώσουν το κοινό.

Οι τέσσερις εκλεκτοί καλλιτέχνες συναντιούνται επί σκηνής, ανανεώνοντας μια αξιοσημείωτη συνεργασία που μετρά ήδη κάποια χρόνια και αναμένεται να προσφέρουν ένα ξεχωριστό μουσικό θέαμα γεμάτο από αγαπημένες μελωδίες, χιούμορ, άφθονη πολιτική σάτιρα αλλά θεμάτων της καθημερινότητας, interactive στοιχεία και μία ανατρεπτική πρόζα με απώτερο στόχο πάντα την επικοινωνία με το ευρύ κοινό και την διασκέδαση του.

Στο πρόγραμμα συμμετέχει και η Ζηνοβία Αρβανιτίδη που είναι κόρη του Πασχάλη, η οποία τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται σταθερά με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Μαζί τους οι μουσικοί: Αμπράζης Άκης (μπάσο), Ζουγανέλης Αλέξανδρος (πνευστά), Καρασούλος Δημήτρης (κιθάρες), Λογοθέτης Στέφανος (τύμπανα), Παχής Γιώργος (μπουζούκι- μαντολίνο), Πουρνάρας Γιάννης (μπουζούκι), Σπυρόπουλος Φίλιππος (τύμπανα- κρουστά).

Επιμέλεια ηχοληψίας: Καραγιαννίδης Γιώργος. Ηχοληψία σκηνής: Πυριόχος Σάκης. Φωτισμοί: Mάλλιος Λευτέρης.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View