Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Του πέταξαν αβγά στη σκηνή του Britain's Got Talent

Του πέταξαν αβγά στη σκηνή του Britain's...

«Θύμα» ο Simon Cowell

Είναι μια καταξιωμένη βιολίστρια η Natalie Holt, που μάλιστα έχει βραβευτεί και το βραβείο BAFTA για συνθέσεις της, αλλά τελικά θα μείνει στην ιστορία ως η γυναίκα που άφησε το βιολί της, έπιασε μερικά αβγά και άρχισε να τα πετάει στον «κακό» -όπως τον χαρακτηρίζουν όλοι- κριτή της επιτροπής του Britain's Got Talent, Simon Cowell.

Και δεν υλοποίησε την σκέψη της απλά ένα βράδυ του σόου, αλλά επέλεξε το βράδυ του Σαββάτου, οπότε και διεξαγόταν ο μεγάλος τελικός.

Η μουσικός πήδηξε μπροστά από τη σκηνή και άρχισε να ρίχνει το ένα αβγό μετά το άλλο, στοχεύοντας τον Cowell, την ώρα που τα αδέρφια της, Richard και Adam, έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό και ετοιμαζόντουσαν να ακούσουν τα σχόλια της κριτικής επιτροπής, αφήνοντάς τους ουσιαστικά ξεκρέμαστους, μιας και τους στήριζε μουσικά. Η ίδια φαίνεται ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε μπροστά τους, καθώς είχε πάρει μέρος στο ίδιο παιχνίδι και το 2012, μαζί με τη τότε μπάντα της, Raven Quartet.

Παρόλο που ο αβγο... πόλεμος συνέβη στη μέση σχεδόν της εμφάνισης του Richard και του Adam, οι δύο άντρες, δείχνοντας τον επαγγελματισμό τους, συνέχισαν την ερμηνεία τους, πράγμα για το οποίο άκουσαν αργότερα ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια.

Και ενώ δεν είναι ακόμα σαφές τι έκανε την κοπέλα να αντιδράσει και να δράσει έτσι, οι δύο άντρες της παρέας ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν καμία ανάμειξη στο όλο περιστατικό.

«Κατά τη διάρκεια του αποψινού σόου, έγινε κάτι απρόοπτο την ώρα που ήταν στη σκηνή ο Richard και ο Adam. Η 30χρονη Natalie Holt ήταν κομμάτι της εμφάνισής τους, αλλά λόγω των πράξεών της τελικά κλήθηκε η αστυνομία. Όμως, αποφασίσαμε να μην το προχωρήσουμε άλλο το θέμα», είπε άτομο της παραγωγής μιλώντας στη MailOnline.

Από την πλευρά του, ο Simon χρειάστηκε να βγάλει το μπουφάν του σε μια πρώτη προσπάθεια να βγάλει τα αβγά από πάνω του, που όμως άφησε τα σημάδια του με μερικά τσόφλια πάνω στο μπλουζάκι του, όμως δε φάνηκε ιδιαιτέρως ενοχλημένος από το συμβάν.

Το... θύμα της επίθεση, αστειευόμενος, είπε ότι νόμισε πως η γυναίκα πετούσε σάντουιτς και πως ήταν και αυτό κομμάτι της εμφάνισης τους.

Τελικά, όμως, φαίνεται ότι και η Holt το μετάνιωσε και χαρακτήρισε την πράξη της «ανόητη», ενώ συνέχισε σε δήλωσή της που δημοσιεύτηκε μετά το σόου: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον Richard και τον Adam που 'καπέλωσα' την εμφάνισή τους. Δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο ποτέ στο παρελθόν και τελικά συνειδητοποιώ πόσο ανόητο ήταν αυτό που έκανα».

Από την άλλη, βέβαια, κάποιοι θα μπορούσαν να πουν ότι και εκείνος το άξιζε με όλα όσα έχει πει τόσα χρόνια από την καρέκλα του κριτή στο εν λόγω σόου. Μάλιστα, κάποιοι άλλοι μπορεί να πήραν και το αίμα τους πίσω μετά από αυτή την... ρίψη από τα χέρια της Natalie. Τι και αν το μετάνιωσε, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight