Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Dj set με τον Consoul Trainin απόψε στο κλαμπ Space στο Ρίο της Πάτρας

Dj set με τον Consoul Trainin απόψε στο ...

Ο dj και μουσικός παραγωγός θα παίξει house και electro dance κομμάτια

Ένα ξεχωριστό dj set με House και electro μουσικές επιλογές θα έχει σήμερα Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013 μετά τις 11 το βράδυ το Space Club στην παραλιακή του Ρίου της Πάτρας.

Καλεσμένος dj θα εάινι ο Consoul Trainin, κατά κόσμον Γιάννης Ευθυμίου, ο οποίος λατρεύει τη μουσική, με την οποία ασχολείται από μικρός.

Στις μουσικές του επιλογές αναμένεται να συμπεριλάβει και το remix της μεγάλης επιτυχίας του Sam Brown «Stop», που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, αφού εκτός από DJ είναι και μουσικός παραγωγός.

Ο Consoul Trainin, που είναι 30 χρονών, χαίρει της υποστήριξης μεγάλων δισκογραφικών εταιρειών, όπως η Planetworks, η D:Vision, η Universal, η StrictlyRhythm και άλλες, που έχουν εκδώσει άλμπουμ με τα κομμάτια του.

Ο τίτλος «Consoul Trainin», όπως αναφέρεται στο διαδίκτυο, προέρχεται από το όνομα του ραδιοφωνικού σώου που έκανε από νεαρή ηλικία και συνεχίζει να πραγματοποιεί σε πολλά ραδιόφωνα παγκοσμίως (ανάμεσά τους και διαδικτυακά), και εκφράζει «το συναίσθημα που σου δημιουργεί η στερεοφωνική μουσική και η κονσόλα στην ψυχή» (the feeling that brings you music stereo and console in your soul), όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος στο βιογραφικό του, στο Facebook.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View