Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κοινή εμφάνιση με Γλέζο και Λαφαζάνη για να διασκεδάσει εντυπώσεις ο Τσίπρας

Κοινή εμφάνιση με Γλέζο και Λαφαζάνη για...

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς διαφωνεί με τη διάλυση των συνιστωσών

Μαζί με τον Μανώλη Γλέζο προγραμματίζει να μιλήσει την Τρίτη, ο Αλέξης Τσίπρας στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής στο πλαίσιο των προσυνεδριακών εκδηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.Η κοινή εμφάνιση είναι η πρώτη των δύο ανδρών μετά την σοβαρότατη διαφωνία που εξέφρασε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς σε ότι αφορά την απόφαση του επικεφαλής του κόμματος να ζητήσει την διάλυση των Συνιστωσών.

Ο Μανώλης Γλέζος επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών και άλλοι τέσσερις επικεφαλής συνιστωσών με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση είχαν επικρίνει την ηγεσία για την απόφαση διάλυσης των συνιστωσών.

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος επέστρεψε από την Ισπανία, μίλησε το βράδυ της Δευτέρας σε κομματική εκδήλωση στην πλατεία της Δραπετσώνας μαζί με τον επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος του ασκεί επίσης σκληρή κριτική μέσω του κειμένου συμβολής που έχει κατεβάσει στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου η Αριστερή Πλατφόρμα.

Οι κοινές εμφανίσεις με Γλέζο-Λαφαζάνη, έρχονται σε μια στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιεσμένος δημοσκοπικά, και μετά από περίοδο αρκετών μηνών όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ συνήθιζε τις «σόλο» εμφανίσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις