Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Στις 8 Ιουνίου live του Μίλτου Πασχαλίδη στην Πάτρα

Στις 8 Ιουνίου live του Μίλτου Πασχαλίδη...

Στο παλαιαό Αρσάκειο στο 2ήμερο φεστιβάλ της ΚΝΕ ΑΕΙ και ΤΕΙ Πάτρας

Στις 8 Ιουνίου 2013 θα εμφανιστεί live στην Πάτρα, στο χώρο του παλαιού Αρσακείου, στην οδό Μαιζώνος, ο γνωστός τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης, στο πλαίσιο του 2ήμερου φεστιβάλ της ΚΝΕ του ΑΕΙ και ΤΕΙ της Πάτρας.

Με ήχο περισσότερο ηλεκτρικό και διάθεση ασφαλώς απρόβλεπτη, ο τραγουδοποιός που είχε εμφανιστεί και πριν δύο μήνες στην Πάτρα στον «Μικρό Πρίγκηπα», αναμένεται να κάνει ένα ξεχωριστό live στο κλείσιμο του 2ήμερου φεστιβάλ της σπουδαστικής νεολαίας.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης είναι γνωστός πια για την ιδιαιτερότητα των συναυλιών του, όπου τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο και η διάθεση της στιγμής μπορεί να οδηγήσει στις πιο απρόβλεπτες επιλογές. Καλαματιανός στην καταγωγή, πολιτογραφημένος όμως Κρητικός, ο Μίλτος Πασχαλίδης έχει ενσωματώσει στην τραγούδια του την ελληνική παράδοση με τον πιο πετυχημένο τρόπο.

Ιδρυτικό μέλος των Χαΐνηδων, ακολουθεί τα τελευταία χρόνια προσωπική πορεία και έχει καθιερώσει το δικό του ιδιαίτερο ύφος, που είναι εμφανές κυρίως στις ζωντανές του εμφανίσεις. Με πλήρη έλεγχο των εκφραστικών του μέσων αλλά και βαθιά γνώση της ελληνικής μουσικής κινείται με άνεση μεταξύ του σύγχρονου τραγουδιού και της παράδοσης, από το Τζίμη Πανούση στον Ερωτόκριτο και από το Θάνο Μικρούτσικο στο Μάρκο Βαμβακάρη.

Φυσικά δεν λείπουν τα δικά του τραγούδια, από τα γνωστότερα όπως η "Λίμνη" και το "Στα Είπα Όλα" μέχρι αυτά που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο "Ξένοι Σ' Ένα Τόπο Που Αλλάζει". Πρόκειται για τραγούδια γεμάτα ευαισθησία, θυμό, τρυφερότητα ενίοτε και χιούμορ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View