Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Έκθεση τοπικών προϊόντων στο Σούπερ Μάρκετ Ροδόπουλος - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έκθεση τοπικών προϊόντων στο Σούπ...

Οι φωτογραφίες είναι της Φαύστας Φραντζή

Μια πρωτότυπη εκδήλωση πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου, το Σούπερ Μάρκετ – Οπωροπωλείο των Μιχάλη και Βασίλη Ροδόπουλου στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 82 στην Πάτρα.

Οι καταναλωτές συνάντησαν τους παραγωγούς των τοπικών επιχειρήσεων που συνεργάζονται με το κατάστημα και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα τοπικά τους προϊόντα.

Για τον σκοπό αυτό στήθηκαν εκθεσιακά περίπτερα τα οποία κέντρισαν τα βλέμματα των πολυάριθμων επισκεπτών.

Οι ιδιοκτήτες του S/M – οπωροπωλείου, Μιχάλης και Βασίλης Ροδόπουλος δήλωσαν: "Θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία στους φίλους καταναλωτές να έρθουν σε επαφή με τους παραγωγούς, να ενημερωθούν για τα προϊόντα που αγοράζουν. Η ενημέρωση είναι πάντα σημαντική, ώστε να εξασφαλίσουμε την ποιότητά τους. Όσο σημαντικό αποτελεί για τον καταναλωτή να γνωρίζει τι αγοράζει, το ίδιο σημαντικό είναι για τον παραγωγό να γνωρίζει την άποψη των καταναλωτών για τα προϊόντα της παραγωγής του. Η αύξηση της κατανάλωσης των τοπικών προϊόντων είναι ο πιο υγιής δρόμος για να μειωθούν οι τιμές στα προϊόντα, αυξάνοντας τις θέσεις εργασίας στους τόπους παραγωγής. Με την στήριξη του τόπου μας, των προϊόντων μας, δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσουμε ανταγωνιστική δύναμη απέναντι σε πολλά συμφέροντα που θέλουν την υποβάθμιση της αξίας της εργασίας μας και της ποιότητας της ζωής μας."

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, φορέων και πλήθος επιχειρηματιών.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View