Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ραντεβού με τον συγγραφέα του "Κώδικα Ντα Βίντσι", Νταν Μπράουν στην Φλωρεντία

Ραντεβού με τον συγγραφέα του "Κώδι...

Καλούν το αναγνωστικό κοινό οι εκδόσεις Ψυχογιός με αφορμή το νέο βιβλίο του συγγραφέα "Inferno"

Να γνωρίσουμε τον συγγραφέα του μπεστ σέλερ «Κώδικας Ντα Βίντσι» στην Φλωρεντία της Ιταλίας στις 5 Ιουνίου 2013, μας καλούν οι εκδόσεις Ψυχογιός.

Συγκεκριμένα οι εκδόσεις Ψυχογιός διοργανώνουν μία κλήρωση ενόψει της κυκλοφορίας στα Ελληνικά στις 4 Ιουλίου 2013 του ολοκαίνουριου μυθιστορήματος μυστηρίου και φαντασίας του 49χρονου Αμερικανού συγγραφέα Νταν Μπράουν που έχει τίτλο «Inferno – Κόλαση», το οποίο ήδη κυκλοφορεί στις ΗΠΑ με τεράστια δημοσιότητα και εμπορική επιτυχία.

Την ίδια ώρα αντιδράσεις έχουν εκδηλωθεί στη Μανίλα των Φιλιππίνων, για το νέο βιβλίο «Ιnferno».

Όπως διαβάσαμε, επιστολή διαμαρτυρίας στον συγγραφέα Νταν Μπράουν απέστειλε ο δήμαρχος της πόλης, διότι αναφέρεται στην πόλη Μανίλα και την περιγράφει ως "πύλη της κολάσεως"

Στο νέο μυθιστόρημα του υπερεπιτυχημένου συγγραφέα Νταν Μπράουν (τα βιβλία του Κώδικας Ντα Βίντσι και οι Πεφωτισμένοι -με τίτλο "Angels and Demons" - μεταφέρθηκαν με επιτυχία και στον κινηματογράφο, με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς) κεντρικός ήρωας και πάλι είναι ο γνωστός καθηγητής του Χάρβαρντ, Ρόμπερτ Λάνγκτον ενώ το στόρι του διαδραματίζεται κυρίως στην Ιταλία.

Ωστόσο, ένας από τους ήρωες του βιβλίου επισκέπτεται την πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, η οποία περιγράφεται ως μια πόλη σε παρακμή, όπου κυριαρχεί η φτώχεια, η εγκληματικότητα και το εμπόριο λευκής σαρκός.

Ο Νταν Μπράουν έχει γεννηθεί στις 22 Ιουνίου 1964. Είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Philips Exeter, στην οποία δίδαξε και φιλολογία. Ζει στη Νέα Αγγλία μαζί με τη σύζυγό του. Τα μυθιστορήματα του χαρακτηρίζονται από θέματα κρυπτογραφίας, κλειδιών, συμβόλων, κωδίκων και θεωριών συνωμοσίας. Υπολογίζεται ότι τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε πάνω από 40 γλώσσες και έχουν πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια αντίτυπα.

Ήδη οι σχετικές αφίσες για την συνάντηση με τον συγγραφέα στην Φλωρεντία κοσμούν τις προθήκες και των Πατρινών βιβλιοπωλείων όπως η Γωνιά του Βιβλίου και Discover.

Τέλος να αναφέρουμε ότι το νέο βιβλίο "Inferno" ήδη μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες ενώ οι υπεύθυνοι μεταφραστές της κάθε γλώσσας, έκαναν τη δουλειά τους όχι στις χώρες τους αλλά κλεισμένοι για 2 μήνες σε ειδικό χώρο στην Ιταλία για να τηρηθούν οι όροι μυστικότητας του βιβλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι αναγνώστες μπορούν να μάθουν περισσότερα για την κλήρωση στον ιστότοπο των εκδόσεων Ψυχογιός.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture