Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Εγκαινιάστηκε το ιατρείο της Αργυρώς Λιόλιου - ΦΩΤΟ

Εγκαινιάστηκε το ιατρείο της Αργυρώς Λιό...

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία πλήθους συγγενών, φίλων και συναδέλφων

Το νέο της ιατρείο στην οδό Πανεπιστημίου 168 στην Πάτρα, είχε τη χαρά να εγκαινιάσει το περασμένο Σάββατο 18 Μαΐου η Παιδίατρος κα Αργυρώ Λιόλιου.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν, με κάθε επισημότητα, παρουσία πλήθους συγγενών, φίλων και συναδέλφων που έσπευσαν να της απευθύνουν τις θερμότερες ευχές τους για το νέο της ξεκίνημα. Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η βουλευτής Αχαΐας κα Μ. Κανελλοπούλου, ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Γιαν. Δημαράς, ο πρώην νομάρχης και βουλευτής Αχαϊας κ. Δημ. Κατσικόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Πατρέων κ. Ανδ. Καράβολας, ο αντιδήμαρχος κ. Αχ. Γεωργακόπουλος,ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρ. Πατούχας, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κ. Αυγέρος. Ευχές έστειλαν οι βουλευτές Νικ. Νικολόπουλος, Βασ. Χατζηλάμπρου, Νικ. Καραθανασόπουλος, ο περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κων. Βουρδούλης.

Μετά τον αγιασμό, ακολούθησε δεξίωση και προσφέρθηκαν ποτά και γλυκά.

Η κα. Λιόλιου Αργυρώ σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Μόντενα και Ρέντζιο Εμίλια της Ιταλίας και αποφοίτησε το 2003 παρουσιάζοντας την Επιστημονική της Διατριβή με θέμα: «Oι περιγεννητικές λοιμώξεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και η συσχέτισή τους με τον πρόωρο τοκετό». Στη συνέχεια υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στο Κέντρο υγείας Κ. Αχαΐας. Ξεκίνησε να ειδικεύεται στην Παιδιατρική του Γενικού Νοσοκομείου Αργοστολίου και ακολούθησε η εκπαίδευση της ως άμισθος επιστημονικός συνεργάτης στο Παιδοαλλεργιολογικό και Παιδοπνευμονολογικό τμήμα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών. Ολοκλήρωσε την Ειδικότητά της στην Παιδιατρική κλινική του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών.

Πλέον, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τις ιατρικές της υπηρεσίες στα παιδιά της πόλης μας, μέσα από ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο ιατρείο, σχεδιασμένο από τους διακεκριμένους αρχιτέκτονες μηχανικούς Βάσω Λιόλιου και Μανώλη Πατεράκη του γραφείου “opendesignstudio” που εδρεύει στην Αθήνα. Μέγιστη προτεραιότητα, σύμφωνα με την ίδια, είναι να παρέχει στα παιδιά ιατρική περίθαλψη με έναν τρόπο που να νιώθουν ηρεμία, ασφάλεια και στοργή σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο της ζωής τους.

Στο πλευρό της βρίσκεται πάντα και την στηρίζει ο αγαπημένος της σύζυγος Παναγιώτης Μητρούλιας, ο οποίος είναι μηχανικός και Διοικητής Μοίρας στην Πολεμική Αεροπορία.

Το ωράριο λειτουργίας του ιατρείου είναι Δευτέρα - Πέμπτη το πρωί από 9πμ έως 1:30μμ και το απόγευμα από 6μμ έως 8:30μμ και τη Παρασκευή το πρωί από 9πμ έως 2μμ. Την Παρασκευή το απόγευμα η παιδίατρος δέχεται κατόπιν ραντεβού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View