Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Το πατρινό καρναβάλι εκπροσωπήθηκε με περίπτερο στην 6η πανελλήνια έκθεση εναλλακτικού τουρισμού Active Trip 2013 - ΦΩΤΟ

Το πατρινό καρναβάλι εκπροσωπήθηκε με πε...

Παρουσίαζε μια αντιπροσωπευτική συνολική εικόνα του θεσμού

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε το περίπτερο του Πατρινού Καρναβαλιού με το οποίο η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων Καρναβάλι Πάτρας συμμετείχε στην 6η Πανελλήνια Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού Active Trip 2013, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Αίγλη» της Veso Mare.

Ήταν ένα ειδικό θεματικό περίπτερο που παρουσίαζε μια αντιπροσωπευτική συνολική εικόνα του θεσμού.

Στο περίπτερο υπήρχαν αναμνηστικά προϊόντα του Πατρινού Καρναβαλιού, που είναι άμεσα συνδεδεμένα με την τουριστική διάσταση του θεσμού και την προβολή του, αλλά και αφίσες, φυλλάδια και άλλα καρναβαλικά τεκμήρια της σημαντικής προσφοράς και παρουσίας του Πατρινού Καρναβαλιού στην πόλη αλλά και του ρόλου του ως πρεσβευτή της εκτός τοπικών συνόρων. Επίσης υπήρξαν τοπικά αυθεντικά προϊόντα του Πατρινού Καρναβαλιού 2013.

 

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 13 Απριλίου το μεσημέρι με την παρουσία του πρέσβη της Σλοβακίας Πέτερ Μίχαλκο.

Ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις, η ορθολογική αξιοποίηση αλλά και η ανάδειξη των επιμέρους ιδιαιτεροτήτων του κάθε προορισμού, των λεγόμενων «Νέων και Ειδικών μορφών Τουρισμού» αποτελούν τη μόνη αποκλειστική διέξοδο της Ελληνικής Περιφέρειας προς τις διεθνείς αγορές, για την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού, σε 12μηνη βάση. Αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία υπηρετεί η δημιουργία της Active Trip.

Θαλάσσιος τουρισμός, Εκδρομές με χαρακτήρα Δράσης και Περιπέτειας, Προσκυνηματικός τουρισμός, Ιαματικός και Τουρισμός Υγείας, Συνεδριακός και Επαγγελματικός τουρισμός, Αθλητικός, Περιηγητικός, Γαστρονομικός και Αγροτουρισμός έδωσαν το «παρών» στην έκθεση, παρουσιάζοντας τις «εναλλακτικές» τουριστικές δυνατότητες της χώρας μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View