Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γραφείο πολιτικού μηχανικού ανοίγει η Αννα Διαμαντοπούλου

Γραφείο πολιτικού μηχανικού ανοίγει η Αν...

Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κρατά ζεστό το ενδιαφέρον της για την πολιτική

Το δρόμο του stand by, μέχρις ότου επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή διάλεξε η Άννα Διαμαντοπούλου. Έτσι, από το φθινόπωρο του προηγούμενου έτους, αν και αποφεύγει συστηματικά τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις και συνεντεύξεις, κρατά ζεστό το ενδιαφέρον της για την πολιτική.

Η ίδια μάλιστα, συμμετέχει σε συνέδρια, εκδηλώσεις και fora, μέσα από τα οποία διατυπώνει τις προτάσεις και τις ιδέες της για τις τρέχουσες εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις, χωρίς όμως να αποφεύγει τις αποδοκιμασίες εναντίον της, όπως σε πρόσφατη εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής, όπου σημειώθηκε φραστική επίθεση από μικροομολογιούχους.

Εκτός όμως από όλα αυτά έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για επιστροφή της στην παλιά επαγγελματική της δραστηριότητα. Ειδικότερα, η πρώην υπουργός αναμένεται να επαναλειτουργήσει το γραφείο πολιτικού μηχανικού που διαθέτει και παρέμενε ανενεργό για χρόνια.

Την ίδια ώρα μελετά και ορισμένες άλλες επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί από επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, μεταξύ των οποίων και μια μεγάλη εξαγωγική εταιρεία.

Η ίδια θεωρεί ότι το επόμενο διάστημα, με αφορμή την εντεινόμενη οικονομική κρίση που πλήττει την ευρωζώνη, θα ξεκινήσει στο εσωτερικό της Ευρώπης μια δημόσια συζήτηση για την κατεύθυνση και την πορεία που θα πρέπει να λάβει στο εξής η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όσον αφορά την επαναδραστηριοποίησή της στην κεντρική πολιτική σκηνή, η πρώην υπουργός απαντά σε όσους τη ρωτούν σχετικά: «Το γραφείο μου είναι ενεργό, δεν το έχω κλείσει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις