Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Τη Δευτέρα η συναυλία της Κιβωτού της Αγάπης

Πάτρα: Τη Δευτέρα η συναυλία της Κιβωτού...

Στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

Την Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 και ώρα 20.30 μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο ''Απόλλων'' θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της Κιβωτού της Αγάπης με σκοπό την ενίσχυση του Ιδρύματος.

Στη συναυλία θα μετάσχουν εθελοντικά η Παιδική και η Νεανική Χορωδία της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας και η Χορωδία του 17ου Γυμνασίου Πατρών.

Όπως γνωρίζετε στο Άσυλο μας που βρίσκεται στην οδό Κ. Παλαιολόγου 29 στην Πάτρα περιθάλπονται 63 παιδιά με βαριές νοητικές και σωματικές αναπηρίες. Είναι παιδιά που προέρχονται από όλη την Ελλάδα. Για την εξυπηρέτηση των παιδιών απασχολούνται 42 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων, όπως επιστημονικό - νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό.

Η λειτουργία του Ασύλου στηρίζεται κατά το μεγαλύτερο μέρος στις προσφορές των Πατρινών πολιτών που έχουν αγκαλιάσει το Ίδρυμα αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά του στο ευαίσθητο και δύσκολο τομέα που απευθύνεται.

Παρά τις ποικίλες δυσκολίες, η προσφορά του προσωπικού και όλων όσοι συγκροτούν τον κύκλο των ανθρώπων που το στηρίζουν, προσφέρει μια ζεστή αγκαλιά και ένα ασφαλές καταφύγιο στα παιδιά και στους νέους που φιλοξενεί, ελαφρύνοντας στο βαθμό του ανθρωπίνως εφικτού το βαρύ σταυρό της αναπηρίας τους.

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε η βοήθεια όλων μας είναι αναγκαία, γιατί «Όπου υπάρχει θλίψη εκεί υπάρχει γη ιερή»...

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture