Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Κύπρος: Στη Βουλή τα ονόματα όσων απέσυραν καταθέσεις

Κύπρος: Στη Βουλή τα ονόματα  όσων απέσυ...

Γιατί αναβλήθηκε η συνεδρία της επιτροπής θεσμών

Έδωσε στοιχεία στη Βουλή τo Συνεργατικό Κίνημα, για νομικά και φυσικά πρόσωπα που απέσυραν καταθέσεις τους τελευταίους μήνες. Την αποκάλυψη έκανε ο αναπληρωτής πρόεδρος της επιτροπής θεσμών, Φειδίας Σαρίκας κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίας.

Στο μεταξύ, η συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών αναβλήθηκε για σήμερα, αφού δεν παρέστησαν ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Πέτρος Κληρίδης και εκπρόσωποι της Κεντρικής Τράπεζας και του Υπουργείου Οικονομικών εξαιτίας των μαραθώνιων συσκέψεων που διεξάγονταν χθες βράδυ.

Στη συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών θα συνεχιζόταν το θέμα της λειτουργίας των θεσμών του χρηματοπιστωτικού συστήματος, η συζήτηση για τα δάνεια που παραχωρήθηκαν σε ανώτατα στελέχη των τραπεζών με χαριστικά επιτόκια, τα προνομιακά δάνεια, η επέκταση του δικτύου υποκαταστημάτων των τραπεζών στην Ελλάδα εν μέσω οικονομικής κρίσης, οι ψηλοί μισθοί και τα μπόνους ανώτατων τραπεζικών στελεχών καθώς και η προνομιακή διαγραφή δανείων από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, οργανώσεις και εταιρείες συνδεδεμένες με κόμματα και σε πολιτικά πρόσωπα και ανώτερους κρατικούς λειτουργούς.

Για του ίδιους λόγους αναβλήθηκε και η συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών στη Βουλή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά