Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής των Μπολσόι ενδέχεται να ξαναδεί

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής των Μπολσόι ε...

Συνέντευξη Τύπου στη Γερμανία

Σοβαρή πιθανότητα να ανακτήσει όραση η οποία να του επιτρέπει να εργαστεί έχει ο καλλιτεχνικός διευθυντής των μπαλέτων Μπολσόι, σύμφωνα με γερμανούς ιατρούς. Ο Σεργκέι Φίλιν είχε πέσει θύμα επίθεσης με οξύ το Γενάρη, η οποία τον είχε τραυματίσει στα μάτια και του είχε παραμορφώσει το πρόσωπο.

Ο διευθυντής των Μπολσόι εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου μαζί με τους ιατρούς του γερμανικού νοσοκομείου, στο οποίο νοσηλεύεται, φορώντας μαύρα γυαλιά, κασκόλ και καπέλο, ώστε να καλύπτει τις ουλές στο δέρμα του. Για την επίθεση έχει ήδη συλληφθεί ο χορευτής του μοσχοβίτικου μπαλέτου Πάβελ Ντμιτριτσένκο, ο οποίος θεωρείται ηθικός αυτουργός για τη χρήση θειικού οξέος κατά του κ. Φίλιν από τρίτο άνδρα.

Ο Δρ Μάρτιν Χέρμελ, χειρούργος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Άαχεν όπου νοσηλεύεται ο Σεργκέι Φίλιν, δήλωσε ότι η όραση την οποία πιθανόν να ανακτήσει ο δεύτερος θα του επιτρέψει να επιστρέψει στην εργασία του.

Οι ιατροί επισήμαναν ωστόσο την αναγκαιότητα περίπλοκης και μακροχρόνιας θεραπείας, με ορίζοντα «μηνών και όχι απλώς εβδομάδων». Αρχικώς, οι πιθανότητες οι οποίες του δίνονταν για αποκατάσταση της όρασής του ήταν λιγοστές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture