Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Έσκισε" εισπρακτικά ο "Οζ" στις ΗΠΑ, συμπαθητικά πήγε στην Ελλάδα

"Έσκισε" εισπρακτικά ο "Ο...

Η ταινία που παίζεται και σε 3d, προβάλλεται και στην Πάτρα στα Στερ σίνεμας

Μεγάλη εμπορική επιτυχία, την μεγαλύτερη ως τώρα για το 2013, σημείωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής η τρισδιάστατη κινηματογραφική παραγωγή της Ντίσνει «Οζ Μέγας και πανμτοδύναμος» του σκηνοθέτη Σαμ Ράιμι που αποτελεί πρίκουελ του αγαπημένου φιλμ με την Τζούντι Γκάρλαντ που είχε γυριστεί το 1939.

Στις ΗΠΑ λοιπόν η φαντασμαγορική, παραμυθένια ταινία με πρωταγωνιστή τον γοητευτικό Τζέιμς Φράνκο, το πρώτο τριήμερο προβολής της (8-10 Μαρτίου 2013) ξεπέρασε σε εισπράξεις τα 80 εκατομμύρια δολάρια.

Στην Ελλάδα η ταινία έχει βγει σε πάνω από 80 αίθουσες πανελλαδικά (προβάλλεται και στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα) και κινήθηκε συμπαθητικά στα ταμεία όχι όμως και εντυπωσιακά.

Τα εισιτήρια που έκοψε το πρώτο τετραήμερο της (7-10/3) άγγιξαν τα 25.000 φέρνονταν την ταινία στην 1η θέση του εγχώριου box office.

Tον Τζέιμς Φράνκο που υποδύεται έναν ερασιτέχνη μάγο ο οποίος βρίσκει αναπάντεχα τον εαυτό του σε ένα μαγεμένο άγνωστο μέρος, πλαισιώνουν οι ηθοποιοί Ρέιτσελ Βάις, Μισέλ Γουίλιαμς και Μίλα Κούνις.

Το φιλμ έχει βγει στις Ελληνικές αίθουσες από την εταιρεία Feelgood.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture