Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Πληθωρικό τριήμερο για τον Kρυμμένο Θησαυρό

Πληθωρικό τριήμερο για τον Kρυμμένο Θησαυρό

Αρχίζει την Παρασκευή 1 Μαρτίου

Συναρπαστικό προβλέπεται το τριήμερο που αρχίζει την Παρασκευή 1 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου για το 48ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού.

Το παιχνίδι κλιμακώνεται και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, σπάνιες εμπειρίες και διασκεδαστικές περιπέτειες στους κυνηγούς, αφού μια σειρά εκδηλώσεων και δοκιμασιών, κοντρόλ-παιχνιδιών πλοήγησης, ραδιοφωνικών θεμάτων και φάσεων πλατείας τους περιμένει.

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου και ώρα 16.00 από τη συχνότητα της ΕΡΑ Πάτρας (92,5FM) θα μεταδοθούν τα θέματα σακούλας της οργανωτικής επιτροπής του 48ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού-πλήρωμα 159. Σύνολο βαθμών: 0-200.

Την ίδια μέρα στις 21.30 θα πραγματοποιηθεί το νυχτερινό παιχνίδι πλοήγησης «Tutu Masque Galactica» με συμμετοχή 2 μελών το ελάχιστο ανά πλήρωμα. Σύνολο βαθμών: 0-250 βαθμοί.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 13.00 στην πλατεία Γεωργίου Α' θα πραγματοποιηθεί η φάση «Το μέγεθος μετράει;» που θα περιλαμβάνει παιχνίδια με αστείο χαρακτήρα και πολύ γέλιο, και που δεν θα βασίζονται τόσο σε κατασκευές. Θα συμμετέχουν 4 άτομα το ελάχιστο από κάθε πλήρωμα. Σύνολο βαθμών: 0-25cm.

Την Κυριακή 3 Μαρτίου  στις 14.00 θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι πλοήγησης «Carnival Scrabble», που αποτελεί την φετινή καινοτόμο πρόταση της οργανωτικής επιτροπής του παιχνιδιού και θα ξεδιπλωθεί μέσω συσκευών android.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, στη 13.00 θα προηγηθεί συνάντηση με όλους τους συμμετέχοντες στην Αγορά Αργύρη, για την λεπτομερή εξήγηση του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr