Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: "Εδώ και πίσω" στη σκηνή και στα παρασκήνια

Πάτρα: "Εδώ και πίσω" στη σκην...

Μέχρι τις 3 Μαρτίου οι παραστάσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων»  οι παραστάσεις της φετινής θεατρικής παραγωγής του Καρναβαλικού Κομιτάτου «Εδώ και Πίσω», που είναι ενταγμένες στο πρόγραμμα του Πατρινού Καρναβαλιού 2013, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του  Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας».

Το έργο του Chilly Boordis προκαλεί το αυξημένο ενδιαφέρον του κοινού και μας αποκαλύπτει τι γίνεται στα παρασκήνια όταν ένα έργο παίζεται στη σκηνή.

Όλοι βρίσκονται επί σκηνής, ηθοποιοί, πρώτοι, δεύτεροι και τρίτοι ρόλοι, συντελεστές, θεατές, οι πάντες. Καθένας μας στη σκηνή του εαυτού του και όλοι μαζί στη συλλογική μας σκηνή, υποδυόμαστε τον ρόλο μας. Το «Εδώ και πίσω», η φετινή θεατρική παράσταση του Κομιτάτου, δεν μπόρεσε να καταλάβει καμία διαφορά. Αρκεί να είσαι παρών, από εκεί και πέρα, οι λέξεις έρχονται μόνες τους, σαν σφαίρες.

Η σκηνοθεσία της παράστασης είναι της Όλγας Μοσχόβου, τα  κουστούμια, τα σκηνικά  και τα  σξεσουάρ της Ντούλης  Δημητροπούλου, οι χορογραφίες  και η κίνηση της Κατερίνας Αναλυτή, η σύνθεση της μουσικής  και η  ενορχήστρωση του Τζώνυ Ανδριόπουλου, ο οποίος εμφανίζεται και ζωντανά στο πιάνο,  και η παραγωγή της Ριάννας  Παπαχρηστοπούλου. Επιβλέπουσα Αρχή: Λουκία Σιμονοβίκη.

Παίζουν οι «ηθοποιοί»: Kατερίνα Αναλυτή, Βιβή Αποστολάτου, Νίκος Αποστολό­πουλος, Θανάσης Βλάχος, Γιάννης Γιαννακόπουλος, Γιώργος Γκανασούλης, Ελένη Ζαβέρδα, Κωστής Κριτσώνης, Τάκης Κωσταντινόπουλος, Γιάννης Λιλής, Κωνσταντίνος Μάγνης, Μαρία Μεταξά, Γιώργος Μιχαλό­πουλος, Νεφεντίνα Μοσχόβου, ΄Ολγα Μοσχόβου, Παν­τελής Πανής, Χάρης Πα­νού­τσος, Ριάννα Παπαχρηστοπούλου, ΄Αννα Ροδοπούλου, Ελίζα Σιγαλού, Λουκία Σιμο­νοβίκη, Κώστας Σοφιανόπουλος, Λυκούργος Σταυρουλόπουλος, ΄Ολγα Σταυρου­λοπούλου, Ειρήνη Τουφεξή, Γεωργία Τσούλου, Γιώργος Φαφούτης και Ντένης Χρυσανθόπουλος.

Οι παραστάσεις είναι καθημερινές με ώρα έναρξης στις 21.30 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 3 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture